Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Overené! Realitný trh sa zbláznil!?

Overené! Realitný trh sa zbláznil!? Zobraziť galériu (4)
Overené! Realitný trh sa zbláznil!? (Zdroj: Machnáč)

Preferujete bývanie z rozprávkovými benefitmi? Chcete investovať do kvalitnej nehnuteľnosti na najvyššom mieste Bratislavy? Radi sa necháte rozmaznávať výhodami? A čo by ste povedali na ponuku bývania, ktorá naplní všetky vaše predstavy naraz? Nemožné? Mýlite sa...! Ponuka bývania ešte nikdy nebola tak výhodná! Kde?

Predstavujeme vám jeden zo súčasných bratislavských projektov Rezidencie MACHNÁČ, ktorý vyrastá v Starom Meste na Drotárskej ulici. Ponuka tohto nadštandardného bývania je neprehliadnuteľná. Vďaka mnohým benefitom nebola ešte nikdy tak výhodná! Napriek tomu, že nové byty na Machnáči si za posledné obdobie získali obdiv záujemcov i uznanie širokej odbornej verejnosti, investori projektu neustále prekvapujú! Prečo? Pozývame sa do zákulisia tohto referenčného projektu. Budete prekvapení! 

 

Investori hrajú vysokú hru a ich obchodná politika vás dostane!

 

  • Najvyššie miesto Bratislavy - referenčný bytový komplex Rezidencie MACHNÁČ si vás získa nielen vďaka veľkorysej ponuke kvalitného bývania na najvyššom mieste Bratislavy, ale i krásnym výhľadom na Mlynskú dolinu, Dunaj, rakúske lužné lesy až ku Kolibe. To musíte vidieť!

  • Serióznosť a dodržanie zmluvných termínov – jeden z kľúčových atribútov tohto projektu. Ukončenie výstavby je naplánované už na jar 2015. Vyrastá na Drotárskej ulici v jednej z najvyhľadávanejších bratislavských lokalít Starého mesta. V súčasnosti je hrubá stavba rezidencií Gaštan, Javor, Jedľa a Jaseň ukončená. A to v predstihu!

  • Symbióza moderného bývania v hodnotnom prostredí vás prekvapí - vedeli ste, že vyrastá v bratislavskom Starom Meste s bezpostredným prístupom do Horského parku? Predstavte si prechádzky či mimopracovné aktivity strávené v prírode!

  • Istota do budúcna vďaka technológiám - rezidencie Gaštan, Javor, Jedľa a Jaseň získavajú na atraktivite aj vďaka oknám, vyrobené zo 6-komorového profilu novej generácie Geneo® od spoločnosti REHAU. Jednou z výhod je ich tepelná izolácia, vďaka ktorej majitelia ušetria energiu a peniaze, či zvuková izolácia, ktorá poskytne nerušený kľud domova.

  • Rezidencie MACHNÁČ sú preverené trhom - v roku 2012 sa prvé 2 bytové domy Breza a Borovica predali len za 3 mesiace. Ešte pred štartom výstavby.

  • Obchodná politika – jedna so silných devíz projektu Rezidencie MACHNÁČ. Investori ponúkajú možnosti klientskych zmien, financovanie a schválenie hypotéky, ktorú môžu zákazníci čerpať až po kolaudácii. Projekt mieša karty na realitnom trhu aj vďaka výhodnému platobnému kalendáru. 80% ceny bytu kupujúci platí až po kolaudácii bytu.

  • Výnimočnosť architektonického riešenia podčiarkujú mnohé neštandardné prvky, napríklad nádherne presvetlené spoločné priestory cez presklené átriá, vytvárajúce vo vnútri domov nevšednú atmosféru. Svetlo a priestor tu hrajú hlavnú úlohu.

  • Zelené bývanie - vedeli ste, že strom je jedným z najmocnejších symbolov ľudstva a je nabitý množstvom energie? Plánovaná revitalizácia okolia rezidencií pozostáva z výsadby viac ako 146 listnatých a ihličnatých stromov i 1 127 ďalších drevín a trvaliek.

  • Energetická hospodárnosť - každá z rezidencií má vlastný zdroj tepla – plynovú kotolňu, z ktorej je riešené vykurovanie a príprava teplej vody. Zatepľovací systém a kvalitné okná v zimnom období minimalizujú tepelné straty, ktoré zabezpečujú úspornú energetickú prevádzku budovy.

  • Len v Rezidencie MACHNÁČ môžete teraz získať darčekový poukaz a zažiť vôňu romantiky unikátneho hotelového konceptu Chateau Herálec Boutique Hotel Spa by L OCCITANE.
    Čarokrásny päťhviezdičkový zámok je jedným z bezpochyby najromantickejších zámkov v Európe.

Ľudia už nechcú bývať v anonymite

„Výhodná investícia sa nehľadá ľahko. Do hry vstupujú projekty rezidenčného bývania, ktoré ponúkajú kvalitné bývanie v centre mesta a zároveň s bezprostredným prístupom k prírode. Kúpou bytu na Machnáči majitelia s istotou získajú dlhodobý komfort bývania. Ceny bytov v rezidenciách sú pre vyhľadávanú a najdrahšiu lokalitu Bratislava I. považované za viac než výhodné. Záujemcom odporúčam, aby si voľné byty pozreli ešte dnes a kontaktovali nás pre získanie najlepšej ponuky,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja z maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk. 

www.tuchcembyt.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu