Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

PRVÉ zábery z Müllerovej svadby: Nevesta v modrom a... ODPADNETE, aká pesnička hrala na obrade!

Svadba Richarda Müllera a Vandy Wolfovej Zobraziť galériu (8)
Svadba Richarda Müllera a Vandy Wolfovej (Zdroj: TV Markíza/Smotánka)

MORAVA - Pred pár dňami vyšla najavo, že sa spevák Richard Müller (63) druhýkrát oženil. Áno si povedali s jeho dlhoročnou partnerkou Vandou Wolfovou, s ktorou sa spoznali v New Yorku, kde sa začal písať príbeh ich lásky.

Richard Müller vstúpil do chomúta druhýkrát. Za ženu si zobral dlhoročnú partnerku Vandu Wolfovú, s ktorou má 12-ročného syna Marcusa. Ten niesol ich prstienky. Exkluzívne zábery z ich svadby priniesla markizácka Smotánka. Na svadbe nechýbala ani Richardova staršia dcéra Ema z predchádzajúceho manželstva so Soňou Müllerovou. Ich deň D sa konal na Morave v zámockej stodole v areáli Kocanda Kravsko.

No a keď Richard a Vanda vstúpili do miestnosti, kde sa konal obrad, začala hrať pesnička od Queen We Will Rock You. Nevesta mala na sebe modré šaty od návrhárky Tatiany Kováříkovej, ktoré jej priniesla hodinu pred obradom. Ženích mal na mieru šitý oblek. Na svadbe nechýbalo ani hádzanie kytice, ktorú chytila Vandina kamarátka česká spisovateľka Barbara Nesvadbová, či prvý svadobný tanec. Obrad a hostina sa konali na jednom mieste. Všetky zábery nájdete v galérii.

Viac o téme: SvadbaRichard MüllerVanda Wolfová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu