Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Prvé kolo Hlasu: Emócie a plač... Profesionáli pohoreli!

Profesionálov Markétu (vpravo hore) a Viliama tromfla len 16-ročná Simona, ktorú úspech rozplakal. Zobraziť galériu (16)
Profesionálov Markétu (vpravo hore) a Viliama tromfla len 16-ročná Simona, ktorú úspech rozplakal.

PRAHA/BRATISLAVA - Súťaž odštartovala! Televízie Markíza a Nova včera odvysielali prvé výberové kolo Hlasu Česko Slovenska. Za chrbát koučov sa postavili prví uchádzači zo 150-tich predvybratých ľudí. Niektorí uchvátili všetkých štyroch a strhla sa bitka, ktorá končila aj plačom. Iných si zas do tímu nevybral nik. Zaujímavé je, že väčšinou pohoreli takí, ktorí sa prezentovali práve ako profesionálni speváci!

Kouči si vybrali prvé talenty! Televízia Markíza včera odvysielala záznam z toho, ako Dara Rolins, Patrik Rytmus Vrbovský, Michal David a Jozef Vojtek lákali do svojich tímov tie najlepšie hlasy. Vznikali pri tom aj konfliktné situácie, kedy si spevácki tréneri nič nedarovali.

Niektorí uchádzači totiž stáli za to. Napríklad hneď prvý Daniel Mrózek (18), ktorého chceli všetci štyria kouči. Od Dary dostal dokonca aj kompliment za vzhľad, za čo ju milenec Rytmus hneď krotil. Podobne ich zaujal aj šoumen Petr Lexa (20) či muzikálová speváčka Petra Molnárová (25). Tá bola vlastne jedinou profesionálkou, ktorú vedúci tímov ocenili.

Zvyšok, ktorý sa chválil speváckymi skúsenosťami, absolútne pohorel. Slovenka Vanda Krajčovičová (25) má napríklad kapelu a píše aj texty. Jej vystúpenie však pochovala tréma. Markéta Walsbergerová (37), ktorá už účinkovala s Orchestrom Gustava Broma či s Helenou Vondráčkovou, sa dokonca dočkala toho, že Rytmus po jej odchode z pódia parodoval jej štýl spievania.

Viliam Šándor (32) sa zas pýšil tým, že už ako dieťa účinkoval v muzikáloch a má na konte aj vlastné cédečko. Koučov však vôbec nezaujal, chýbala im na jeho výkone charizma. „Som smutný, to netreba skrývať. Som sklamaný, šokovalo ma to. Myslel som, že mám na viac a že to ocenia,” povedal v zákulisí.

Hneď v prvej časti výberových kôl však došlo už aj na plač. Ten našťastie vyplynul z pozitívnych emócií. Na rozdiel od odmietnutých profesionálov totiž koučov mimoriadne zaujala len šestnásťročná Slovenka Simona Hégerová. Jej výkon ocenila Dara Rolins dokonca slovom „dokonalé”. A práve to spustilo slzy šťastia.

Ako to vyzerá po prvom kole

Dara Rolins: 2 chlapci, 1 dievča

Patrik Rytmus Vrbovský: 1 dievča, 1 chlapec

Michal David: 1 muž, 1 dievča

Pepa Vojtek: 2 chlapci, 1 žena

Každý kouč si do svojho tímu vyberie 14 spevákov, ktorých bude pripravovať na priame prenosy. Tam už budú o najlepšom hlase rozhodovať diváci svojimi esmeskami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu