Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Bordelmama Kristin Davis: Bývalých klientov zrazila na kolená

Kristin Davis Zobraziť galériu (5)
Kristin Davis

NEW YORK Návšteva verejného domu na ostrove Manhattan vyjde pár ľudí pekne draho. Poskytovateľka intímnych služieb Kristin Davis (32) sa totiž rozhodla vydať knižku s menami svojich stálych zákazníkov. V škandalóznom ohrození sa tak ocitlo nemalé množstvo vysoko postavených a úspešných mužov.

Výzor celebrity vystupujúcej pod menom Madam Manhattan už kde čo napovie. Blond vlasy, silikónové pery a konštantná prítomnosť výstrihu ukazujúceho Kristinine nemalé prednosti. To je sumár neprehliadnuteľných vábidiel tejto luxusnej americkej dámy s pestrou minulosťou.

Neodolateľný vzhľad dopomohol tejto ambicióznej blondínke k založeniu najúspešnejšej služby poskytujúcej dievčatá na eskort. Návštevníkmi boli samozrejme hlavne prominentní páni, ktorí si drahšiu spoločníčku mohli dovoliť.

Ranu pod pás dostali zákazníci v momente, keď sa Kristin odhodlala publikovať dielko s názvom Manhattan Madam: Sex, drogy a chamtivosť. Knižka má obsahovať všetky informácie o autorkinom vzostupe na samotný vrchol a následnú stratu všetkého sprevádzanú zatvorením do väzenia. Pri opisovaní svojich praktík nešetrí pikantnými požiadavkami zvrhlých klientov, ktorých aj konkrétne menuje.

Jedným z hlavných objektov odhalenia sa stal bývalý guvernér New Yorku, ktorý po uspokojivej návšteve dievčat z nevestinca odkráčal k svojej nič netušiacej manželke a trom dcéram.

Na otázku, prečo sa rozhodla takto zničiť životy a rodiny mnohých ľudí, Kristin odpovedá: „To je dôvod, prečo sme si vybrali práve ľudí, ktorých sme si vybrali. Chceme ukázať, že aj osoby s veľkou mocou musia očakávať dôsledky svojich činov.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu