Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Lucia Senášiová na Miss Universe tárala hlúposti!

Lucia Senášiová je mimoriadne krásna žena, no jej intelektuálna prezentácia na Miss Universe nebola žiadnou výhrou. Strápnila nielen seba, ale aj krajinu, ktorá ju na súťaž poslala. Zobraziť galériu (13)
Lucia Senášiová je mimoriadne krásna žena, no jej intelektuálna prezentácia na Miss Universe nebola žiadnou výhrou. Strápnila nielen seba, ale aj krajinu, ktorá ju na súťaž poslala.

MEXICO CITY - To bol teda trapas! Lucia Senášiová (23) na Miss Universe 2007 v Mexico City urobila Slovensku i sebe poriadnu hanbu!

Pred odchodom na svetové finále sa dievčina, ktorej nahé telo pozná celá republika, vystatovala, že ovláda štyri jazyky vrátane japončiny. Za príšernú angličtinu, ktorou sa v Mexiku prezentovala, by sa museli hanbiť aj tretiaci zo základnej školy. A obsah jej slov? Čo veta - to perla.

„Rodičia chceli, aby som sa stala inžinierkou alebo sekretárkou, ale mňa by nebavilo sedieť na stoličke. Viac sa mi páčila práca, kde treba behať, teda niečo charizmatické. Snívala som o tom, že by som študovala na konzervatóriu pre hercov, spevákov a ľudí z tohto biznisu,“ hovorila Lucia Senášiová v interview pre mexickú televíziu.

Slovenka zanietene rozprávala aj o svojich plánoch do budúcnosti: „Keď raz skončím s modelingom, plánujem prestavať starú budovu, kde bývali ľudia, teda vlastne hasiči, a spravím si tam disko klub.“ Netajila sa ani túžbou kráčať po stopách americkej herečky Angeliny Jolie: „Ona je plná záhad. Vedie bláznivý život a venuje sa charite. Presne to túžim robiť aj ja,“ nadchýnala sa odfarbená blondína, ktorá zabudla pridať už len výzvu za svetový mier. Podobne naivná bola i jej predstava o perfektne strávenej večeri.

„Zobrala by som 49 priateľov do veľkej a krásnej reštaurácie, ktorú by sme mali iba pre seba, aby sme sa mohli zabávať a potom by sme išli do nočného klubu a tam by sme sa ďalej zabávali,“ perlila Lucia duchaplne. Svoj nechcený zmysel pre humor nezaprela ani v oficiálnom dotazníku. Na svoje fantastické detstvo si zaspomínala takto: „S mojím ockom sme si kreslili príbehy na stenu. Raz som namaľovala Miki Mausa, ktorý bol väčší než môj otec.“ Úsmev vyvoláva aj jej odpoveď na otázku, čo chce, aby o nej porotcovia vedeli: „V budúcnosti, keby potrebovali moju pomoc, by som bola viac než šťastná pomáhať im organizovať súťaž Miss Universe. Bola by som taktiež viac než šťastná pohostiť ich, keby sa rozhodli urobiť prehliadku na Slovensku.“

VIDEO - ROZHOVOR S LUCIOU SENÁŠIOVOU V ANGLIČTINE >>

Nový Čas chcel dať priestor na vyjadrenie aj samotnej Senášiovej, aby mohla zmysel svojich tvrdení uviesť na pravú mieru. Tá však má mobilný telefón vypnutý, pretože sa ešte stále zdržuje v Mexiku, kde oddychuje po nevydarenom finále svetovej súťaže krasy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu