Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Desivá skúsenosť mladej mamičky: Plastika pŕs sa skončila hororom! Už nikdy nechce ísť pod nôž

Micki Danielsová zažila po plastike pŕs nočnú moru.
Micki Danielsová zažila po plastike pŕs nočnú moru. (Zdroj: Instagram/themickidaniels)

SYDNEY - Pokazená operácia prsníkov spôsobila, že mladá austrálska matka nemohla šesť mesiacov pracovať. Už nikdy nechce ísť pod nôž.

30-ročná Micki Danielsová utrpela vážne komplikácie po tom, čo podstúpila kozmetickú operáciu, uvádza Daily Star. Pre noviny povedala, že pociťovala silné bolesti v dôsledku stvrdnutia tkaniva jazvy okolo implantátu. Problémy sa pre Micki začali „takmer okamžite po prebudení“ a utrpenie z liečby v nej zanechalo „úplne zdesenie,“ sťažuje sa v rozhovore.

archívne video

MUDr. Radmila Sládičeková: Aj pre toto je zhoršená kvalita sexuálneho života žien! (Zdroj: NL/TH)

Mladá matka musela podstúpiť sériu zákrokov

Pri prvej operácii lekár neaplikoval drenáž, v dôsledku čoho sa vytvorilo jazvové tkanivo. Preto musela podstúpiť druhú operáciu. Ani tá však nebola úspešná, pretože jej prsné svaly odmietli implantát, ako uviedla Micki pre „Daily Star“. To viedlo k silnej bolesti a esteticky neuspokojivému výsledku: „Moja bradavka smerovala k stropu,“ sťažuje sa mladá matka.

Micki, ktorá pracuje v eskortnej branži, sa dokázala udržať nad vodou so svojím kanálom na OnlyFans, vďaka ktorému živila seba aj svoju dcéru. Podľa vlastných slov však bola šesť mesiacov úplne práceneschopná. V rozhovore pre noviny zhrnula, že už nikdy viac nepodstúpi estetickú operáciu. Negatívne skúsenosti výrazne otriasli jej dôverou v takéto zákroky.

Mladá žena zažila šok z operácie v Turecku

V ďalšom prípade nepodarenej estetickej operácie zažila mladá žena dokonca strach o život. Isabella Crawfordová (20) vo februári 2024 letela do Turecka, kde podľa "Mirroru" chcela podstúpiť viacero zákrokov. Po nich bola pokrytá ranami, ktoré začali počas spiatočného letu silno krvácať.

Crawfordová aj dnes potrebuje kontrolné vyšetrenia a odrádza od estetických operácií. Svoje skúsenosti zdieľala online a spustila petíciu, aby sa zakázala reklama na estetické operácie zo strany influencerov na sociálnych sieťach. „Všetkým mladým dievčatám, prosím, nerobte rovnakú chybu ako ja,“ píše na Instagrame.

Viac o téme: Plastická operáciaMicki Danielsová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu