Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Dara Rolins o uniknutom VIDEU: OSPRAVEDLNENIE od plastického chirurga, no... Bol v tom vraj nevinne!

(Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA/TALIANSKO - Dara Rolins (51) dostala vo februári podpásovku od talianskej kliniky krásy. Bez jej vedomia totiž zverejnili video, ktoré prezrádza, že si dala zoperovať viečka a nechala si omladiť tvár. Po polroku sa ku kauze opäť vyjadrila... Plastický chirurg sa jej ozval, vysvetlil jej, ako sa to stalo a ospravedlnil sa. Bol v tom vraj nevinne!

Galéria: Dara Rolins

Začiatkom roka sa Dara Rolins vydala za hranice Česka a Slovenska, aby si nechala upraviť tvár. „Prečo? Hlavne preto, že som chcela absolvovať zákrok v anonymite... To úplne nevyšlo. Čo už. Nevadí,“ informovala v máji Dara. Krátko po zákroku totiž verejnosť obletelo video z talianskej kliniky krásy, ktoré mapovalo zákroky, ktoré si tam speváčka nechala urobiť. 

Jej pôvodný zámer tak nevyšiel. A teraz, s odstupom 7 mesiacov prezradila, ako k tomu došlo. Spomínaný plastický chirurg vraj video úmyselne nevyniesol... „Stalo sa to v horlivosti slečny, ktorá sa mu stará o sociálne siete. Bolo to ľúto jemu aj jej, ospravedlnil sa mi,“ prezradila pre Blesk.cz Rolins. No napriek tomu, že jej video spôsobilo veľa nepríjemností a prečítala si na svoju adresu mnoho negatívnych komentárov, súdiť sa nechce. 

„Myslím, že by som ten súd určite vyhrala, ale ja som s ním stále v kontakte, čakajú ma kontroly, trvá rok, než si tá tvár definitívne sadne. Predsa si nebudeme vytvárať zlú energiu,“ dodala s tým, že ak by sa rozhodla pre ďalší zákrok, určite by sa spomínanému chirurgovi zverila do rúk opäť. Ide totiž o svetovú špičku - je jedným z troch doktorov, ktorí tento spôsobo faceliftingu vynašli. No nič ďalšie, podľa jej vlastných slov neplánuje. 

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu