Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

Mamička znechutila ľudí svojím priznaním: Všetci členovia rodiny používajú rovnaký... Veď je to nehygienické!

(Zdroj: TikTok/missusmom)

USA – Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, koľko baktérií môže obsahovať jeden dezodorant? Presne táto otázka beží mysľou používateľom TikToku, ktorí natrafili na video mamičky. Tá totiž prezradila, že spoločne s rodinou zdieľajú jeden guľôčkový dezodorant.

„Včera večer som bola v sprche a môj manžel sa išiel pripraviť do práce a hovorí: ‚Nemôžem nájsť svoj dezodorant‘ a ja na to: ‚Je v zásuvke, kde aj vždy‘,“ uviedla mamička Ellie vo videu na TikToku. Z celého činu obvinili ich syna, ktorý dezodorant údajne premiestnil z kúpeľne. Sledovateľov však zarazila jej otázka: „Majú všetci ľudia vo vašom dome, ktorí nosia dezodorant, svoj vlastný dezodorant, alebo používajú všetci rovnaký guľôčkový dezodorant?“ Chcela tak zistiť, či aj v iných rodinách funguje vzájomné zdieľanie kozmetických prípravkov – konkrétne dezodorantov. Ľudia na sociálnej sieti túto praktiku príliš neocenili, rovnako ako ženin manžel.

@missusmom Replying to @nakitaerica ♬ original sound - missusmom

Bol čoraz viac frustrovaný, že nemohol nájsť spoločný dezodorant a povedal: „Prečo by sme nemohli mať vlastné dezodoranty? Je nechutné, keď si ich požičiavame.“ Jeho manželka si to ale nemyslí. „Ja a dievčatá máme tiež dezodorant a to nie je nechutné. Nebudem si predsa každý mesiac kupovať päť až osem tyčiniek dezodorantu. Musela by som dať do nášho rozpočtu peniaze navyše, pretože všetci používame klinicky testované dezodoranty. To je tak 15 (13,50 eur) až 20 dolárov (18 eur) za kus,“ vysvetlila. Ľudí na sociálnej sieti sa preto spýtala, či si o nej myslia, že je blázon. Zdá sa však, že ľudia sa postavili na stranu jej manžela. „Ani keby som bola najchudobnejšia na svete, by som sa nedelila o dezodorant,“ uviedla jedna z komentujúcich. 

Iný dodal: „Moja mama bola slobodná matka, žili sme v kôlni a všetci sme mali vlastný dezodorant.“ Ďalší poukázali na to, že mamička má vlasy zafarbené na blond, dokonale vytvarované obočie, umelé riasy a možno podstúpila nejakú plastickú operáciu, začo schytala ďalšiu vlnu kritiky. „Vážne, priplaťte si trochu viac a dajte svojim deťom vlastný dezodorant. A možno menej míňajte na svoj vlastný vzhľad,“ napísal komentujúci. „Zubné kefky, holiace strojčeky, kefky na vlasy a dezodoranty nie sú spoločným produktom,“ poznamenal iný. „Čo keby mal niekto stafylokokovú infekciu alebo impetigo?“ spýtal sa ďalší. Žena na nenávistné komentáre reagovala jednoduchou odpoveďou: „Všetci si ho nanášame priamo zo sprchy. To vy nerobíte? Vy si ho nenanášate priamo na čisté podpazušie po sprche?“

Viac o téme: BaktérieRodinaMatkaDezodorant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu