Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Účet za plastiky celej Trumpovej famílie! Chirurg odhalil šokujúcu sumu, padnete z nej na zadok

Donald Trump s manželkou Melaniou Zobraziť galériu (6)
Donald Trump s manželkou Melaniou (Zdroj: SITA/AP Photo/Paul Sancya)

WASHINGTON - Donald Trump (78) a jeho rodina chcú vyzerať čo najlepšie (nielen počas predvolebnej kampane). Odborník sa domnieva, že chirurgovia a zubári na Trumpovcoch zarábajú veľmi dobre.

Odhaduje, že Trumpovci už minuli milión dolárov na kozmetické procedúry: lifting tváre, transplantáciu vlasov, plastiku nosa a zubné fazety, určite aj na botox a výplne.

Dr. Gary Motykie, plastický chirurg hviezd, ešte nemal pod skalpelom žiadneho z Trumpovcov. Britskému denníku „Daily Mail“ však pomocou fotografií vysvetlil, kto a kde vykonal úpravy. A koľko niečo také stojí.

Donald Trump: 160 000 dolárov za plnú hlavu vlasov

Donald Trump, ktorý chce byť opäť prezidentom, vždy tvrdil, že jeho nápadne blond vlasy sú pravé. Lekár však na fotografiách rozpoznáva početné procedúry. Napríklad vlasová línia bola urobená hlbšie, hovorí odborník. Odhaduje, že Trump má za sebou až päť transplantácií vlasov. Spolu by stáli 160 000 dolárov (dobrých 146 000 eur).
Aj exmanželka Ivana († 73) raz prezradila, že bývalý prezident si dal odstrániť tuk z brady a bokov.

Melania Trump: 50 000 dolárov za „údržbárske práce“

V prípade Melanie Trumpovej (54), bývalej prvej dámy a manželky republikána, si Motykie všimol najmä zásahy na nose.

Zdá sa, že je menší ako predtým. Plastický chirurg predpokladá aspoň jednu rinoplastiku (operáciu nosa). Existujú aj „údržbárske práce“, ako sú výplne na lícach, možno aj na perách. A obvyklá botoxová starostlivosť. Náklady sú najmenej 50 000 dolárov (45 000 eur).

Účet za plastiky celej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Paul Sancya)

Ivanka Trump: 130 000 dolárov za nový profil

U Trumpovej najstaršej dcéry Ivanky (42) lekár tuší plastiku nosa a implantát v brade.

Na fotografiách z roku 2023 sa jej bočný pohľad javí výraznejší ako na predchádzajúcich fotografiách. Jej pery tiež vyzerajú plnšie. Pre svoj dokonalý úsmev bude Ivanka pravdepodobne nosiť fazety (keramické časti, ktoré má nalepené na zuboch). Cena za všetko: 130 000 dolárov (118 000 eur).

Ivanka Trumpová
Zobraziť galériu (6)
Ivanka Trumpová  (Zdroj: SITA/AP Photo/Yuki Iwamura)

Donald Trump Junior: 80 000 dolárov za pekné zuby

V posledných rokoch sú viditeľné najmä zuby Donalda Trumpa mladšieho (46). Špeciálne vrstvy na zuboch (Veneers) sú bezpečnou, aj keď drahou technikou pre žiarivý úsmev, hovorí odborník Motykie. Odhaduje, že Trumpov syn na to už minul najmenej 80-tisíc dolárov.

Donald Trump junior
Zobraziť galériu (6)
Donald Trump junior  (Zdroj: profimedia.sk)

Lara Trump: 140 000 dolárov za plastiku nosa a výplne

Lara Trumpová (41), manželka Trumpovho syna Erica (40) a spolupredsedníčka Republikánskej strany, prešla radikálnou premenou. Okrem nosa, ktorý má po operácii zmenený, si plastický chirurg všíma plné pery a líca. Náklady boli najmenej 140 000 dolárov (128 000 eur).

Lara Trumpová
Zobraziť galériu (6)
Lara Trumpová  (Zdroj: profimedia.sk)

Tiffany Trumpová: 100 000 dolárov za nos a zuby

Odborník má podozrenie, že zuby a nos si nechala vyrovnať aj Tiffany Trumpová (30), Trumpova dcéra z manželstva s Marlou Maplesovou (60). Náklady na to odhaduje Dr. Motykie na minimálne 100 000 dolárov (91 000 eur).

Tiffany Trumpová
Zobraziť galériu (6)
Tiffany Trumpová  (Zdroj: profimedia.sk)

To je spolu 660 000 dolárov. Dr. Gary Motykie predpokladá, že Trumpovci zaplatili za svoj vzhľad oveľa viac a nechali si urobiť dodatočné procedúry. Rodina má aj viac členov. Dr. Motykie v Daily Mail odhaduje, že Trumpovci v priebehu rokov do svojho vzhľadu investovali už milión dolárov (915-tisíc eur).

Viac o téme: RodinaDonald TrumpEstetické zákroky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu