Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

MIMORIADNE PÁTRANIE: Slovenský herec (38) je už týždeň NEZVESTNÝ... Rodina prosí o POMOC!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Rodina slovenského herca Ivana Kozáka prosí verejnosť o pomoc. Umelec, ktorý sa preslávil vďaka SuperStar a v roku 2023 sa stal obeťou útoku, je nezvestný!

Prosbu o pomoc zverejnila na sociálnej sieti Facebook sestra Ivana Kozáka. „Môj brat je od minulého týždňa nezvestný. POMÔŽTE NÁM PRI PÁTRANÍ PO NEZVESTNOM 38 - ROČNOM IVANOVI! Hľadáme 38-ročného Ivana Kozáka zo Žiliny. Ivan odišiel 16.09.2024 v ranných hodinách do Bratislavy, kde odriekol hranie v muzikáli a následne mal odcestovať do Čiech - Prahy. Odvtedy o ňom nemáme žiadne informácie,“ zverejnila ustarostená sestra. 

„Doteraz nepodal o sebe žiadne informácie, telefón ma vypnutý a na sociálnych sieťach nebol. Ivan je vysoký 165 cm, štíhlej postavy. Má hnedé vlasy a bledohnede oči. Oblečenie, ktoré mal na sebe, žiaľ, nevieme. Akékoľvek informácie o pobyte alebo pohybe Ivana oznámte na známom čísle 158,“ dodala. 

O Michalovi Kozákovi sa toho veľa popísalo aj pred rokom v novembri, keď sa stal obeťou chladnokrvného útoku neznámeho muža. Ten si ho vyhliadol v bare, kde si herec zašiel na jedno pivo a keď sa pobral domov, agresor ho nasledoval. Najprv po ňom kričal a nakoneic sa naňho bezhlavo vrhol. Začal ho vraj kopať do hlavy.

Herec Ivan Kozák
Zobraziť galériu (2)
Herec Ivan Kozák  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Ivan Kozák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu