Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

STRAŠNÉ zistenie: Predavač sa nevedel skontaktovať s kolegom, našiel ho v mraziacom BOXE!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RALEIGH – Obyčajný radový zamestnanec a predavač miestneho obchodu v Raleigh skončil, akoby sa zaplietol s podsvetím. Jeho kolega ho našiel na druhý deň ráno priamo v mraziacom boxe.

Polícia v americkom Raleigh (Severná Karolína) musí riešiť obzvlásť brutálny čin vraždy. Jeden zo zamestnancov obchodu na 4500 Capital Boulevard, ktorá patrí pod sieť Food Lion, našiel svojho kolegu mŕtveho v mraziacom boxe. Niekoľko hodín red nálezom sa s ním nevedel vôbec skontaktovať. Píše o tom Daily Mail. Malo sa tak stať v utorok 10. septembra. 

Nikto ho nezabil

Na miesto boli ihneď privolaní policajné zložky. Súčasné vyšetrovanie nedospelo zatiaľ k žiadnemu   záveru. V prípade nie sú žiadni obvinení ani podozriví z vraždy. Jediné, čo sa v tejto chvíli vie, je informácia, že v pondelok večer deviateho septembra mal stav núdze, po ktorom zrejme odpadol a skončil v mraziacom boxe. Podľa informácií Daily Beast zomrel údajne prirodzenou smrťou. 

Zmena postoja Američanov 

Obchodná sieť Food Lion prevádzkuje viac ako 1 100 predajní v desiatich štátoch USA, pričom zamestnáva 85-tisíc ľudí. Patrí medzi obchody s nízkymi cenami (okolo jedného doláru), po ktorých však už nie je taký dopyt ako v minulosti. 

Dollar General, ktorý je najväčšou "dolárovou" obchodnou sieťou v USA (všetok svoj tovar ponúka do jedného dolára) otvára svoje prevádzky prevažne vo vidieckych oblastiach pre ľudí s nízkymi príjmami. Napriek tomu zaznamenal minulý mesiac rapídny pokles tržby. 

STRAŠNÉ zistenie: Predavač sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

K poklesu dolárových obchodov však podľa maloobchodných expertov prispievajú aj problémy s dodávateľským reťazcom, chybné kroky v podnikaní, nedostatočné investície do ošarpaných obchodov a konkurencia veľkých obchodov. Sú často kritizované za to, že sa zameriavajú na otváranie predajní v problémových komunitách a zarábajú na chudobe.

Viac o téme: ZamestnanecTeloMŕtvolaMraziaci boxUSASeverná KarolínaKrimiRaleighFood Lion
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu