Pondelok23. september 2024, meniny má Zdenka, zajtra Ľubor, Ľuboš

Ďurovčík dal Rozkošovi jedinečnú šancu: V tejto hereckej polohe ho vôbec nepoznáte

Marek Rozkoš v hudobnej komédii Milujem ťa, ale...
Marek Rozkoš v hudobnej komédii Milujem ťa, ale... (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Marek Rozkoš sa dostal do povedomia divákov vďaka seriálu Dunaj, k vašim službám, dnes sa predstaví v celkom inej polohe! Muzikálovej!


Herec Marek Rozkoš bude jednou z hviezd novej muzikálovej komédie Milujem ťa, ale… ktorú z Broadwaya prinesie už koncom septembra na javisko Stars Auditória fenomenálny režisér Ján Ďurovčík. Diváci tak budú môcť vidieť herca, známeho zo seriálu Dunaj, k vašim službám, v celkom inej polohe - tancujúceho a spievajúceho.

Galéria: Skúška Ďurovčíkovej hudobnej komédie Milujem ťa, ale...

Pre Rozkoša je to prvá spolupráca so známym režisérom. Aká teda je? „Prvá, to znamená, že sa navzájom spoznávame, objavujeme, čo od seba môžeme navzájom čakať, takže toto vzájomné objavovanie ma na tomto celom procese celkom baví. To skúšanie je fajn, kopec srandy je tu, nasmejeme sa…“ nešetrí superlatívmi umelec. A hoci to pre charizmatického herca nie je úplne prvá skúsenosť so spevom, zo svojej novej úlohy je nadšený. „Cítim sa už teraz obohatený a skúsenejší, napríklad, čo sa týka spevu. Takže mňa ako činoherca obohacuje táto skúsenosť.“

V seriáli Dunaj, k vašim službám postava Petra Kučeru zomrela, no Rozkoš sa objaví v televíznej novinke. „Už sa pripravuje a pečie nový projekt, takže divákom až tak nezmiznem z obrazoviek.“ Podrobnosti sú stále pod rúškom tajomstva, herec predsa len čosi prezradil. A otázkou ostáva, či ho v televíznej novinke vôbec spoznáme!

Ďurovčík dal Rozkošovi jedinečnú šancu: V tejto hereckej polohe ho vôbec nepoznáte (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Marek RozkošMilujem ťa ale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu