Pondelok23. september 2024, meniny má Zdenka, zajtra Ľubor, Ľuboš

Čech Dominik (22) prehovoril o bizarných chúťkach: Priťahujú ho sanitky! Ľudia ho dokonca načapali, ako s nimi...

(Zdroj: Facebook/Sanitka Mercedes)

PRAHA – Sanitka Mercedes, narodený ako Dominik Chvátal, ktorý sa tiež identifikuje ako nebinárna osoba, povedal, že je v polygamnom vzťahu so sanitkami. Často s nimi dokonca máva sex. Kvôli svojej nezvyčajnej diagnóze sa často dostáva do problémov.

„Meno som si vybral sám, Pretože to tak cítim. Som auto uväznené v ľudskej podobe,“ povedal Chvátal, informuje denník Daily Star. Prvýkrát sa začal zaujímať o sanitky vo veku 13 rokov. O dva roky neskôr táto fascinácia prerástla v sexuálnu túžbu. Mladík priznal, že ho vzrušuje množstvo „otvorov“, ktoré sa dajú nájsť na vozidle. So sanitkami dokonca vedie rozhovory. „Rozprávame sa o všetkom, o čom ľudia bežne hovoria, záleží na tom, aká téma nás napadne – hovoríme ako ľudia,“ prezradil. Čechovi, ktorý pracuje na čerpacej stanici, lekári diagnostikovali objektofíliu – stav charakterizovaný sexuálnou alebo romantickou príťažlivosťou zameranou na konkrétne neživé predmety.

 

Manželka mě doma zabije za to že jsem ale jen málinko glo glo glo

Posted by Sanitka Mercedes on Thursday, May 23, 2024

Podľa jeho slov ho na sanitkách priťahuje úplne všetko, od kolies až po svetlá. Páčia sa mu však len sanitky značky Mercedes. „Volkswageny sú škaredé a škodia hlavne autám Mercedes. Smejú sa, keď ich niečo bolí alebo trápi,“ uviedol. Napriek tomu, že sex so sanitkou nepopiera, priznáva, že sa kvôli tomu často dostáva do problémov. „Raz ma prihnali záchranári a napriek mojej diagnóze zavolali políciu a vzali ma, aby som sa porozprával s psychiatrom,“ povedal. Mladík sa však naučil byť diskrétny. „Už ani nevedia, že chodím po ich depách. Existuje jedna spoločnosť, ktorá má sanitky Mercedes. Vďaka tomu môžem chodiť priamo k nim a mať s nimi sex,“ prezradil ďalej.

Zatiaľ čo manželstvo medzi vozidlami a ľuďmi nie je v jeho rodnej krajine možné, dúfa, že sa mu s vozidlom podarí zosobášiť v USA, krajine neobmedzených možností. Čo sa týka jeho rodiny a priateľov, Chvátal tvrdí, že ho prijali takého, aký je. „Moja rodina sa po dlhom čase zmierila s tým, kým som, a moji priatelia mi rozumejú a podporujú ma. Nemám problém hovoriť o tom na verejnosti. Je to neškodné – nikomu tým neubližujem,“ dodal.

 

Štramák vlastně ani ne 🤣🤣🤣

Posted by Sanitka Mercedes on Saturday, June 15, 2024

 

Viac o téme: SanitkySexuálna úchylkaDominik Chvátal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu