Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Ján Ďurovčík chystá SVETOVÚ šou: Priniesol ju z Brodwaya… Hviezdiť budú iba 4 herci!

Ján Ďurovčík na skúške muzikálovej komédie Milujem ťa, ale... Zobraziť galériu (8)
Ján Ďurovčík na skúške muzikálovej komédie Milujem ťa, ale... (Zdroj: psc)

BRATISLAVA - Znovu sa chystá grandiózne predstavenie! Ján Ďurovčík už skúša novú muzikálovú komédiu Milujem ťa, ale..., ktorá bude opäť dvíhať nadšených divákov z kresiel!

Skúšky predstavenia Milujem ťa, ale… sú už v plnom prúde. Ján Ďurovčík siahol po úspešnej brodwayskej hudobnej komédii, ktorú známy New York Times označil za najlepšiu komédiu súčasnosti. Je teda takmer isté, že osloví aj slovenského diváka, o ktorého priazeň sa budú uchádzať známi herci. „Na javisku sa objavia len štyria herci. Celkovo budú hrať až 36 rôznych charakterov, ktoré budú zobrazovať rôzne podoby vzťahovej lásky“, povedal režisér, ktorý je podpísaný pod najúspešnejšími muzikálmi, či už to bol Ôsmy svetadiel, Voda (a krv) nad vodou, Vyznanie, ktorý vyvolal doslova šialenstvo aj v Prahe. Nezabudnuteľný je aj Ďurovčíkov hudobno-dramatický projekt The Duchon's či baletné predstavenie Amadeus.

Ján Ďurovčík na skúške muzikálovej komédie Milujem ťa, ale...
Zobraziť galériu (8)
Ján Ďurovčík na skúške muzikálovej komédie Milujem ťa, ale...  (Zdroj: psc)

Ale poďme naspäť k pripravovanej hudobnej komédii, ktorá bude mať premiéru koncom septembra v bratislavskom Stars Auditóriu a lístky si už dnes môžete kúpiť na Predpredaj sk. Alternovať v nej budú Ján Slezák, Peter Brajerčík, Martin Nikodým či Marek Rozkoš. Ženské zbrane zase vytiahnu herečky Liv Bielovič, Mária Schumerová, Emma Funtová či Radka Kopriva.Vtipné dialógy, humorné scénky ako vystrihnuté zo života, skvelá hudba, zvučné mená účinkujúcich a špičkový režisér sú zárukou úspechu. A čo na margo ponuky povedali niektorí herci?
 

 

Ján Ďurovčík chystá SVETOVÚ šou: Priniesol ju z Brodwaya… Hviezdiť budú iba 4 herci! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Ján ĎurovčíkMilujem ťa ale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu