Pondelok23. september 2024, meniny má Zdenka, zajtra Ľubor, Ľuboš

Hviezdna Madonna chcela byť INKOGNITO: Prehodila cez seba... Ehm, čiernu ZÁCLONU?!

Madonna FOTO VNÚTRI! Zobraziť galériu (2)
Madonna (Zdroj: SITA)

MILÁNO - V rámci prestížneho Týždňa módy v Miláne sa konala prehliadka značky Dolce & Gabbana, ktorá prilákala do spoločnosti veľké množstvo prominentných hostí. Najvýraznejšou bola rozhodne hviezdna Madonna (66). A aj jej príchod na módnu šou bola extravagantný. Chcela byť inkognito... A tak cez seba prehodila čiernu záclonu!

Galéria: Madonna

Popová diva Madonna je roky verná extravagantnému imidžu. Odvážny outifty či provokatívne správanie, to je to, čo hviezdu vystihuje. A tak ani jej príchod na milánsky Týždeň módy nemohol byť obyčajný. Blondínka prijala pozvanie na módnu šou dizajnérskeho dua Dolce & Gabbana... A zrejme chcela byť aspoň chvíľu inkognito. 

Na miesto konania totiž dorazila v čomsi, čo jej síce úplnú anonymitu nezaručilo, no prítomných fanúšikov a fotografov aspoň na chvíľu zmiatlo. Oblečená v čiernych šatách s tmavými silónkami a lodičkami, si totiž cez seba prehodila veľký čierny kus čipkovaného "niečoho"... Na prvý pohľad to pôsobilo, že má cez hlavu prehodenú čiernu záclonu. Veď pozrite sami! 

Hviezdna Madonna chcela byť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu