Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Ďalší obrovský úspech muzikálu VYZNANIE, ale toto diváci NEMOHLI vidieť! Ďurovčík priznal strach

Muzikál Vyznanie zožal obrovský úspech aj v Kroměříži
Muzikál Vyznanie zožal obrovský úspech aj v Kroměříži (Zdroj: psc)

KROMĚŘÍŽ - Slovenský muzikál vyznanie má za sebou ďalší obrovský úspech! Minulý týždeň vystúpili na kultovom mieste českej kultúry, na ktoré sú pozvané len tie najväčšie hviezdy svetovej kultúry, ako najlepší violončelista sveta HAUSER či legendárny Richard Clayderman.

Ján Ďurovčík postavil na nohy aj Kroměříž! Záhrady zámku Kroměříž sú miestom, kde sa každé leto usporadúvajú tie najväčšie kultúrne podujatia v Čechách, a práve tam vystúpili aj slovenskí umelci s muzikálom VYZNANIE. Muzikálom, ktorý láme všetky rekordy návštevnosti na Slovensku, a ktorý v minulom roku dobyl aj Prahu, kde spôsobil doslova ošiaľ.

Galéria: Fanúšikovia sa dočkali: Ďurovčík nezaváhal... VYZNANIE, najúspešnejší muzikál súčasnosti, vyráža na TURNÉ!

Do hľadiska sa vojde až 4000 divákov a práve tí boli doslova nadšení a umelcov na čele s Jánom Slezákom, Natáliou Košovou či Zuzanou Vačkovou odmenili ováciami a dlhotrvajúcim standing ovation. Podľa niektorých to bolo najlepšie predstavenie leta.... a paradoxne niekto chýbal.

Je známe, že režisér Ján Ďurovčík nechodí často na svoje predstavenia, ale ak sa jedná o nejaké nové či zaujímavé miesta, vždy je tam. Tento krát však chýbal. Podľa svojich vlastných slov mal strach: „Úprimne sa priznám, že jeden z dôvodov, prečo som nešiel, bol aj strach z toho, ako to tam dopadne, a kedže som nechcel svoju nervozitu ukazovať ostatným a ešte ich viac stresovať, rozhodol som sa ostať doma, veď oni hrajú lepšie, keď tam nie som,“ dodal zo smiechom.

Aktúalne najúspešnejší slovenský muzikál Vyznanie vyráža na slovenské turné - VSTUPENKY na predpredaj.sk

Muzikál Vyznanie odštartoval veľkolepé turné po Slovensku v jari tohto roku a po prázdninách pokračuje po ďalších slovenských mestách... “Je neuveriteľné, že ľudia v Čechách reagujú úplne rovnako, či sme na štadióne v Poprade, či na grandióznom javisku v Čechách,“ dodala jedna z najväčších hviezd slovenského muzikálu Ján Slezák.

Muzikál Vyznanie očaril aj divákov v Kroměříži (Zdroj: archív JĎ)

 

Viac o téme: MuzikálVyznanieKroměřížJán Ďurovčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu