Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Dokonalo UTAJENÉ: Slovenská herečka porodila TRETIE dieťa... Nikto NEVEDEL, že je tehotná!

(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Herečka Ivana Kuxová (43) si svoje súkromie prísne stráži. Najprv tajila vzťah s hereckým kolegom Petrom Brajerčíkom (37), neskôr sa jej podarilo zamlčať dieťa a napokon aj svadbu. A v tutlaní informácií zo súkromia pokračuje. V týchto dňoch sa stala trojnásobnou mamičkou... A nikto netušil, že je tehotná!

Galéria: Ivana Kuxová a Peter Brajerčík

Keď je človek v povedomí verejnosti, súkromie si váži oveľa viac... K tým, ktoré si ho prísne strážia, patrí aj herečka Ivana Kuxová a jej manžel, herecký kolega Peter Brajerčík. Dvojici sa podarilo spočiatku tajiť svoj vzťah, neskôr aj narodenie dieťaťa a dokonca aj svadbu. Že sú z nich manželia, sa verejnosť dozvedela až o rok neskôr, keď to sami prezradili v Teleráne. 

No napokon to, že bude svadba, nevedela ani samotná nevesta. Peter ju totiž požiadal o ruku a oznámil jej, že Deň D bude o dva dni. „No a o tretej v piatok v Paríži sme sa teda zobrali. Nerátala som s tým, nemala som ani šaty, ani lodičky, ani rúž. Deň predtým som si kúpila šaty nejaké, ale neboli biele. A potom sme dva dni nato išli domov,“ prezradila Kuxová. 

A dvojica má aktuálne ďalšiu krásnu novinku. Stali sa trojnásobnými rodičmi. To, že je herečka tehotná, verejnosť vôbec netušila... Prezradil to až Martin Nikodým na sociálnej sieti Instagram. Zverejnil totiž fotku z divadelnej skúšky a prezradil, že oslavovali príchod bábätka. Kto sa stal rodičom, však najprv neprezradil. 

„Dnes v divadle veľký deň. Včera, v piatok 13-teho medzi nás pribudol malý človiečik, Mila. Vitaj!“ napísal k záberu. V komentároch napokon po otázkach fanúšikov odhalil, že otcom sa stal Peter Brajerčík. Gratulujeme! 

Viac o téme: Ivana KuxováPeter Brajerčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu