Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Ďalšie šokujúce meno v Ďurovčíkovom muzikáli: Marek Rozkoš ako dokonalý chlap?

Marek Rozkoš zahviezdi v hudobnej komédii Milujem ťa, ale...
Marek Rozkoš zahviezdi v hudobnej komédii Milujem ťa, ale... (Zdroj: psc)

BRATISLAVA - Herec Marek Rozkoš sa dostal do povedomia divákov vďaka účinkovaniu v seriáli Dunaj, k vašim službám. Tentokrát ho však diváci uvidia v celkom inej polohe – muzikálovej!

Herec Marek Rozkoš, známy zo seriálu Dunaj, k vašim službám dostal ponuku, aká sa neodmieta! Režisér Ján Ďurovčík ho oslovil do úlohy v novopripravovanej muzikálovej komédii s názvom Milujem ťa, ale…, ktorú New York Times označil za najlepšiu komédiu súčasnosti! Ďurovčík je zárukou kvality a tak sa zaručene máme na čo tešiť!


My sme sympatického herca prichytili priamo na skúške a tak sme boli zvedaví, v čom je táto úloha preňho predsa len iná. „Iná je v tom, že prvýkrát robím divadlo mimo mojej domovskej scény, ktorá je vo Zvolene a iná v tom, že robím s úplne novými ľuďmi, na ktorých som zvyknutý, čo sa týka divadla. Čiže títo ľudia sú noví, režisér je nový a vôbec všetko, čo sa divadla týka, je nové.“ Herec si však na javisku rozhodne nevydýchne, práve naopak. V muzikáli sa totiž stretávajú len štyria herci, ktorí budú celkovo hrať až 36 rôznych charakterov. Tie budú zobrazovať rôzne podoby vzťahovej lásky. „My hráme plus mínus nejakých dvanásť postáv, takže v tomto je to zaujímavé - oddeliť jednotlivé postavičky od seba. V tom ma táto divadelná práca ako činoherca baví. Je to náročné v tom, aby sa tie charaktery a postavičky navzájom nepodobali a boli vždy v niečom iné.“ V muzikálovej komédii tak budú mať diváci možnosť vidieť herca v celkom novej polohe, pričom sa nevyhne ani spevu či tancu. V jednej pasáži sa dokonca pýši tým, že je perfektný chlap! Na otázku, či sa za takého perfektného považuje aj v súkromí, však odpovedal bez váhania. Jeho slová treba počuť!

Ďalšie šokujúce meno v Ďurovčíkovom muzikáli: Marek Rozkoš ako dokonalý chlap? (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: MuzikálMarek RozkošMilujem ťa ale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu