Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Česká supermodelka v SLZÁCH: Bolesť NEUTÍCHA ani 5 rokov po smrti manžela (†75)!

Paulina Porizkova Zobraziť galériu (2)
Paulina Porizkova (Zdroj: Instagram PP)

LOS ANGELES - 15. september bude už navždy deň, ktorý sa českej supermodelke Pavlíne Pořízkovej (59) bude spájať s obrovskou bolesťou. Práve v tento deň totiž našla svojho manžela, hudobníka Rica Ocaska (†75) mŕtveho. Dlho sa vraj snažila tváriť, že jeho stratu zvláda. Na 5. výročie však svoj smútok už neskrývala. Zdieľala video, na ktorom robí krokodílie slzy!

Galéria: Pavlína Pořízková

Pavlína Pořízková a Ric Ocasek spolu žili od roku 1989 a mali spolu dvoch synov. Roky tvorili harmonický pár, no v roku 2018 dvojica oznámila, že sa rozvádza. Boli práve v rozvodovom konaní, keď supermodelka našla svojho manžela mŕtveho - bolo to presne 15. septembra 2019. Včera uplynulo 5 rokov a slávna Češka neskrývala svoj smútok. 

„Nie som si istá, prečo má tento deň, o päť okov neskôr, tak silno zasiahol. Rok po smrti môjho manžela som vynakladala všetku energiu na to, aby som vyzerala dobre pre všetkých ostatných. Dva roky po jeho smrti som sa rovnako zbesilo snažila viesť tento nový život, ktorý som si budovala. Po štyroch rokoch som stretla muža svojich snov a znovu som robila, že som v pohode,“ opísala na sociálnej sieti Instagram. 

„Tento rok je to už 5 rokov a ja nechávam svoje slzy tiecť. Tento deň bolí. Nechávam ho bolieť. Nemusím nikomu nič dokazovať. Dám len svojim blízkym vedieť, že ma to bolí a že dnes potrebujem trochu láskavosti. Zajtra sa z toho oklepem a budem si zase naplno užívať prítomnosť, na ktorú mám také šťastie, na ktorej som tak tvrdo pracovala. A dnes, dnes budem plakať,“ dodala s tým, že sa doposiaľ snažila byť statočná kvôli svojim deťom. 

Vraj napriek tomu, že vyzerala byť v pohode, necítila sa tak. „Ako keby som bola vo vode a topila sa, ale všetci okolo mňa si mysleli, že im len mávam. Mávali mi späť,“ priznala. Svoje skutočné emócie vraj prejavovala len na sociálnych sieťach. No dnes je to všetko inak a neplače len online. 

Viac o téme: Pavlína PořízkováRic Ocasek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu