Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Jožo Ráž žije bohémsky život, trápi ho len jedna vec: V TOMTO sa zhodnú takmer všetci Slováci!

Elán
Elán (Zdroj: Elán)

BRATISLAVA – Stále hudby nemajú dosť! Po úmrtí legendárneho Vaša Patejdla plánuje Elán ďalšie koncerty, za klavír si však nesadne Vašo, ale hudobník Pavol Bartovic.

Jožo Ráž a Jano Baláž majú dosť života za sebou, hudobníci sú však stále v kurze a znovu sa chystajú koncertovať. S vekom pribúdajú skúsenosti, rozdávajú teda svojmu okoliu aj rady? „To sa moc nevypláca. Ja si myslím, že tí, čo vedia, mlčia. Takže ja mlčím“, povedal Jožo Ráž, ktorý už svojich synov nijakým spôsobom neovplyvňuje a už vôbec sa im nesnaží vštepovať nejaké názory či rady. Priznáva ale, že najviac na nervy mu lezie politika. „A nekompetentnosť ľudí", pripája sa aj Jano Baláž. "Na mnohých miestach sú ľudia, ktorí nerozumejú ani tomu, čo robia, nie prečo to robia“.

Napriek týmto neduhom Ráž tvrdí, že myšlienka na opustenie vlasti ho netrápila a nikdy nad tým neuvažoval: „Hrali sme síce na západe a boli sme vonku, ale doma boli rodiny, ktoré by sme zničili, keby sme zostali. A aj tak si myslím, že väčšie hrdinstvo bolo zostať a bojovať ako odísť a machrovať“. Keď sa teda ohliadnu späť, zmenili by niečo vo svojom živote? Odpoveali aj na otázku, či je súčasná slovenská hudba dobrá...

Joža Ráž žije bohémsky život, trápi ho len jedna vec: V TOMTO sa zhodnú takmer všetci Slováci! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: ElánJožo RážJán Baláž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu