Piatok5. júl 2024, meniny má Cyril, Metod, zajtra Patrik, Patrícia

Jožo Ráž mal vraj ĎALŠIU NEHODU: Zrazil sa s cyklistom a ani NEZASTAVIL... Svedok prehovoril!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar/Google maps)

BRATISLAVA - Len nedávno sme na Topkách informovali o nehode, ktorú mal Jožo Ráž v uliciach bratislavského Starého mesta. Podľa slov slovenského komika Jakuba Zitrona Ťapáka pri parkovaní nabúral do iného auta, po čom mávol rukou a odišiel. No a v pondelok mal vraj hudobník ďalšiu autonehodu. Tentokrát sa zrazil s cyklistom a ani nezastavil. Svedok, ktorý to celé videl na vlastné oči, prehovoril!

Uplynul len týždeň, čo sme informovali o údajnej nehode, ktorú mal pôsobiť frontman kapely Elán, Jožo Ráž. Známy komik Jakub Zitron Ťapák vtedy na vlastné oči videl, ako hudobník pri parkovaní buchol do auta za sebou. „Ťukol do auta, vystúpil, zdvihol obočie, mávol rukou a odišiel,“ dodal však, že nevidel, či niečo preliačil. Aktuálne však sociálnymi sieťami koluje iné svedectvo. 

Ráž mal byť účastníkom dopravnej nehody aj včera - v pondelok 10. júna. A podobne ľahostajne mal vraj zareagoval aj tentokrát. Celé to na vlastné oči videl bývalý asistent poslankyne Vladimíry Marcinkovej Jakub Tomiš, ktorý sa svojim "zážitkom" podelil na sociálnej sieti Facebook. „Dnes 10. júna 2014 približne o 11:11 som bol svedkom nepríjemnej kolízie osobného automobilu a cyklokuriéra na svetelnej križovatke Sasinkova x Odborárske námestie,“ informoval Tomiš. 

„Hneď predo mnou sa zrazili cyklista a auto krátko po tom, čo naskočila zelená na semafore. Po tomto nepríjemnom náraze spadol cyklista na zem len kúsok pred moje auto. Vodič auta musel ten náraz cítit, ale nezastavil a pokračoval v jazde,“ uvádza ďalej s tým, že cyklistovi sa, našťastie, zrejme nič vážne nestalo, po chvíli otrasený zodvihol bicykel a odkráčal na chodník. 

Ako sa mu podarilo zistiť, išlo o Joža Ráža, toho sa mu podarilo dobehnúť na červenej. Ako spevák zareagoval, sa dočítate na ďalšej stránke. 

Viac o téme: ElánJožo RážJakub Tomiš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu