Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

Opitý, nadrogovaný a arogantný! Policajti zverejnili VIDEO zadržania šialeného vodiča v Bratislave!

(Zdroj: Repro foto Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Koncom minulého týždňa došlo na Púchovskej ulici v Bratislave k incidentu, počas ktorého policajná hliadka musela riešiť opitého, nadrogovaného a arogantného vodiča, ktorý svojou jazdou ohrozil okolie. 41-ročný René skončil v cele policajného zaistenia.

Policajná hliadka spozorovala koncom minulého týždňa motorové vozidlo značky BMW X3 po Púchovskej ulici v smere von z mesta, pričom predmetné vozidlo išlo vysokou rýchlosťou v opačnom smere. Hliadke bolo dané pozornosti, že vodič má byť údajne pod vplyvom alkoholu a má sa správať nepríčetne.

Bezodkladne sa otočili a išli za ním, avšak po približne 500 metroch po spozorovaní vozidlo BMW vo vysokej rýchlosti narazilo do pred ním idúceho vozidla Škoda Octavia. Bratislavská polícia priblížila, že po príchode na miesto nehody sa už mimo vozidla nachádzala vodička vozidla Škoda, ktorá bola v značnom šoku, pričom vodič druhého vozidla bol policajtmi vyzvaný, aby vystúpil z vozidla a podrobil sa kontrole.

Sfetovaný, opitý a arogantný! Vodič letel po ceste, vrazil do auta pred sebou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Vodič sa voči policajtom správal arogantne a drzo, pričom policajti ho podrobili vykonaniu dychovej skúšky na zistení prítomnosti alkoholu v dychu. Tá skončila v výsledkom 1,0 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje 2,08 promile a stav ťažkej opilosti," konkretizuje polícia s tým, že opakovaná dychová skúška prítomnosť alkoholu v dychu potvrdila. Policajti súčasne vodiča podrobili aj vykonaniu testu na prítomnosť omamných a psychotropných látok, ten preukázal požitie amfetamímu a metamfetamínu u vodiča.

Na miesto bola privolaná aj rýchla zdravotnícka pomoc, ktorá druhú účastníčku tejto nehody previezla do jednej z nemocníc k ošetreniu. "Vodič vozidla BMW bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušný policajný útvar. Obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky v tejto súvislosti čelí 41-ročný René D. z Bratislavy," konštatuje na záver polícia s tým, že po v konaní potrebných úkonov bol umiestnený v cele policajného zaistenia.

Viac o téme: Púchovská ulicaBratislavaNadrogovaný vodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu