Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

TENTO románik ju vyšiel draho: VIDEO Dozorkyňa si to rozdávala s väzňom priamo v cele! Prepustenie bol len začiatok

Dozorkyňa a väzeň si to rozdávajú v londýnskom väzení HM Prison Wandsworth. Ďalší väzeň ich pri akte natáča
Dozorkyňa a väzeň si to rozdávajú v londýnskom väzení HM Prison Wandsworth. Ďalší väzeň ich pri akte natáča (Zdroj: X/Antiquarian)

LONDÝN – Náklonnosť a sexuálna túžba môže vzniknúť na tých najrozličnejších miestach. Inak tomu nebolo ani v miestnej londýnskej väznici, kde jednej z dozorkýň padol do oka obžalovaný delikvent. Jeden deň si nedali pozor a niekto ich zaznamenal na videu, ako si to rozdávajú priamo vo väzenskej cele.

archívne video

Matka Slováka väzneného v USA o prípade (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Láska hory prenáša, no v tomto prípade to bol nerozumný krok, za ktorý boli vznesené aj patričné následky. Dozorkyňa v londýnskom väzení HM Prison Wandsworth sa dopustila prehrešku, ktorý bol navyše zaznamenaný na videu. Ako informuje The Guardian, s jedným z väzňov mala pohlavný styk. 

Odhalenie na videu

Keď sa o tomto čine dozvedela metropolitná polícia, ihneď spustila vyšetrovanie. Dozorkyňu prepustili, pričom ešte v ten istý deň bola aj zatknutá za zneužitie právomoci verejného činiteľa. "Prípad sa prevalil v piatok 28. júna, avšak nie je známe, kedy bolo video natočené. V tento deň bolo spustené aj vyšetrovanie. Komunikujeme aj s rezortom spravodlivosti. Takéto správanie je neprípustné," uviedol nemenovaný hovorca Scotland Yardu.  

"Páni, hovorím vám, toto sa zapíše do histórie," hovorí autor videa počas natáčania aktu. Mirror uvádza, že sa rozprával s ďalším väzňom. "Daj mi ešte minútku," hovorí. Potom otočí kameru a s úškrnom do nej povie: "Takto si žijeme vo Wandsworthe!"

Dolu vodou 

Problémy vo väzenskom sektore trvajú podľa inšpekcie už nejaký čas. Väzenie HM Prison Wandsworth sa rozpadá, cely sú preplnené a pracuje tam nedostatok dozorcov. Okrem toho sa zvýšila aj miera násilia. Spôsobil to prílev väzňov z jedného gangu, ktorých sem postupne umiestnili za posledného pol roka. 

Zamestnanci to pripisujú zmenám, keď Wandsworth prijíma po novom aj väzňov zo širokého okolia Londýna. Delikventi môžu podľa nich tiež tráviť príliš veľa času mimo svojej cely. Väzenie sa nemilo preslávilo aj po úteku Daniela Khalifu. V tom čase malo byť v službe aspoň 120 dozorcov, no pracovalo len 69.  

List ministrovi spravodlivosti

Hlavný inšpektor väzníc a väzenských blokov na území Veľkej Británie Charlie Taylor vyjadril ministrovi spravodlivosti Alexovi Chalkovi svoje znepokojenia, ktoré zažil po návšteve viktoriánskeho väzenia kategórie B: "Je nutné, aby sa chod tohto problémového väzenia dal opäť do poriadku. Wandsworth potrebuje stále a skúsené vedenie na všetkých úrovniach, ktorého cieľom by malo byť zabezpečenie bezpečnosti." 
 

Viac o téme: VideoVäzeňRománikDozorkyňaPohlavný stykLondýnAnglickoVeľká BritániaVäzenieKrimiHM Prison WandsworthWandsworthCharlie TaylorAlex Chalk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu