Streda3. júl 2024, meniny má Miloslav, zajtra Prokop

Sexica (46) z Pussycat Dolls dráždi FOTKOU v plavkách: Wau, postavička ako LUSK!

Nicole Scherzinger Zobraziť galériu (2)
Nicole Scherzinger (Zdroj: Instagram N.S.)

LOS ANGELES - Americká speváčka Nicole Scherzinger sa do povedomia verejnosti dostala pred 20 rokmi, keď zahviezdila spolu so svojou skupinou The Pussycat Dolls. V tom čase mala pár rokov po 20-ke... No pôsobí akoby ani nestarla. V sobotu oslávila 46. narodeniny a fanúšikov poprovokovala fotkami v plavkách!

Galéria: Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger patrí k tým slávnym kráskam, ktoré pôsobia, akoby zastavili čas. A možno poznajú nejaký tajný elixír mladosti. Veď v povedomí verejnosti je už viac ako 20 rokov a stále vyzerá rovnako dobre, ako keď mala 20. V sobotu kráska oslávila 46. narodeniny a pri tejto príležitosti sa s fanúšikmi podelila o zábery z bazéna. 

„Zahltená všetkou narodeninovoou láskou od vás všetkých,“ napísala k videu, na ktorom je len v úsporných čiernych bikinách. Tie dajú vyniknúť jej dokonalým krivkám, ktoré by jej pokojne mohli závidieť aj o generáciu mladšie ženy. Potvrdzujú to aj ďalšie fotky, ktoré zverejnila o deň neskôr. „Ako roky ubiehajú, vyzerá mladšie a mladšie. Ohromujúce,“ zhodujú sa fanúšikovia. Veď pozrite sami!

 

Viac o téme: Nicole ScherzingerThe Pussycat Dolls
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu