Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Dámy, takto vás nepoznáme: Plháková, Kaníková a Šipošová - rozohnené sexi dračice!

Zobraziť galériu (11)

BRATISLAVA/BANSKÁ ŠTIAVNICA – Vedia sa odviazať! Čo má spoločné exposlankyňa Zuzana Plháková (32), herečka Lucia Šipošová (27), markizácka rosnička Mirka Almasy (34) a manželka bývalého ministra Ľudovíta Kaníka (43) Darinka? Svojim outfitom vedia podráždiť mužské oko.

Dokázali to aj na nedávnom maškarnom plese, ktorý sa konal v Banskej Štiavnici. Všetky dámy si zvolili taký typ prevleku, ktorý zdôrazňoval ich ženské krivky. Bývalá poslankyňa s blonďavou hrivou Zuzana Plháková odhalila bujné vnady v odvážnom kostýme sexi chyžnej.

Zatiaľ čo ona vsadila na svoje hrudníkové prednosti, tromfom herečky Lucie Šipošovej alias mafiánky boli podväzky na nohách. Tie jej vykúkali spod kratučkej sukne najmä počas tanca - ako vidno na našich fotografiách. Dolné končatiny si zvolila za svoj tromf aj markizácka rosnička Mirka Almasy. Tá so svojou nohou ochotne zapózovala pred objektívom fotografa.

Čipkovanú spodničku odhalila žena Ľudovíta Kaníka Darinka. Manželský pár bol na plese prezlečený ako Zorro pomstiteľ so svojou láskou Elenou. „Znova som objavil čaro starých dobrých bombardiačikov,“ vtipkoval bývalý minister práce a sociálnych vecí Ľudovít Kaník.

Nečudo teda, že maškarný bál, ktorý sa konal po 17. krát, zožal aj tento rok obrovský úspech. Mnohí hostia sa na ňom zabávali do skorých ranných hodín.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu