Sobota26. október 2024, meniny má Demeter, zajtra Sabína

Kam s deťmi počas jesenných prázdnin? Využite voľné dni na maximum

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Splendid Health Spa Hotel)

Premýšľate, aký program vymyslieť deťom počas blížiaceho sa školského voľna? Využite prázdninové dni na prelome októbra a novembra a doprajte si výlet s kopou nových zážitkov. Akú dovolenku však zvoliť, aby vyhovovala každému členovi domácnosti? Poznáme miesto, kde si tí najmenší užijú dni plné zábavy, zatiaľ čo vy si doprajete zaslúžený odpočinok.

Návrat do školských lavíc býva náročný. Jesenné prázdniny sú prvé prázdniny od začiatku školského roka a zároveň ideálna príležitosť, ako si naplno užiť posledné slnečné lúče. Zatiaľ čo deti poteší množstvo kreatívnych aktivít, vy si určite radi doprajete dokonalý relax v podobe termálnych bazénov a liečivých procedúr. Dobrou správou je, že za takouto All Inclusive rodinnou dovolenkou nemusíte cestovať ďaleko – nájdete ju v kúpeľnom hoteli Splendid na piešťanskom Kúpeľnom ostrove, ktorý ponúka všetko a ešte viac. Okrem All Inclusive pobytu si určite vychutnáte lákavé podujatia pre deti aj dospelých, krásne prostredie kúpeľného parku v jesenných farbách či zaujímavé výlety po okolí. Okrem toho si tu však užijete to najvzácnejšie – spoločne strávený čas s rodinou.

Kam s deťmi počas
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Splendid Health Spa Hotel)

Za najlepšími rodinnými aktivitami

hoteli Splendid sa s deťmi nudiť zaručene nebudete. V októbri sú stále otvorené vonkajšie aj vnútorné bazény, ktoré poskytujú dokonalý priestor pre rodinnú idylku. Plávanie, vodné hry, ale aj relax – každý si tu príde na svoje. Piešťany sú tiež ideálne na objavovanie nových miest a vytváranie nezabudnuteľných zážitkov. Lákajú vás výlety do prírody? Nenáročné turistické chodníky, ktoré zvládnu aj vaše deti, si potom určite obľúbite. Krásy kúpeľného ostrova viete spoznávať aj netradične – na konskom chrbte. Neďaleká jazdecká škola vám poskytne kone, sedlá, uzdy a skvelé tipy na jazdeckú prehliadku. Tých najmenších tiež určite potešia lekcie jázd na poníkoch. Ak by počasie vonkajšiemu kúpaniu už neprialo, vodu, farebné jesenné scenérie a čerstvý vzduch si ešte pár dní viete vychutnať aj z paluby výletnej lode, ktorá na vás čaká pri Kolonádovom moste. A čo tak spojiť výlet so získavaním nových vedomostí? Preneste sa do obdobia novoveku a navštívte napríklad povesťami opradený zámok Alžbety Báthoryovej v Čachticiach.

Kam s deťmi počas
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Splendid Health Spa Hotel)

Kultúrne podujatia pre malých aj veľkých

Hneď na úvod jesenných prázdnin sa všetky deti zaručene potešia unikátnemu hudobno-tanečnému predstaveniu Tancuj, tancuj, neseď v kúte! Ide o jedinečný projekt nadácie ADELI a SĽUKu s cieľom podpory znevýhodnených skupín pacientov. Dospelí zasa určite radi uvítajú dychberúcu výstavu s názvom Alfons Mucha a fotografia: Osobná vízia. Meno tejto najvýznamnejšej českej maliarskej osobnosti európskej secesie sa tu však nenachádza náhodou – do slávnych piešťanských kúpeľov chodil oddychovať a liečila sa tu aj jeho dcéra. Muchova celoživotná fotografická zbierka mala koncom októbra opustiť Kúpeľný ostrov a pokračovať vo svojej ceste, avšak pre veľký záujem ešte v Piešťanoch zostáva.

Kam s deťmi počas
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Splendid Health Spa Hotel)

Ak sa do hotela Splendid rozhodnete vyraziť o niečo skôr, ako v čase jesenných prázdnin, stihnete absolvovať aj jednu z posledných tohtoročných túr, ktorá vás prevedie mestom a históriou kúpeľov. Vďaka slúchadlám a výstupom hercov v dobových kostýmoch spoznáte Kúpeľný ostrov tak, ako ho videl a pamätal si ho nezlomný podnikateľ Ľudovít Winter.

Lákavými podujatiami to však nekončí. Ak sa v starostlivosti o deti vystriedate, okrem najrôznejších rodinných aktivít si doprajete zaslúženú chvíľku len pre seba. Stačí zamieriť do liečebných kúpeľov Balnea, ktoré sú dnes najmodernejším a najväčším centrom pre balneoterapiu či rehabilitáciu v strednej Európe. Oddýchnite si tu vo viac ako 140 liečebných miestnostiach, v ktorých vyskúšate bahenné zábaly, najlepšie masáže, termálne bazény a mnoho ďalšieho. Užiť si môžete aj niektorú z relaxačných procedúr, ktorá spája starostlivosť o pokožku s duševným relaxom. V bohatej ponuke nájdete zaručene všetko, čo vaše telo v jesennom období potrebuje.

Kam s deťmi počas
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Splendid Health Spa Hotel)

Páči sa vám predstava rodinnej dovolenky, počas ktorej si každý príde na svoje? Stačí si rezervovať pobyt na ensanahotels.com/sk, oznámiť túto radostnú novinku ostatným členom domácnosti a o pár dní môžete vyraziť.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu