Sobota26. október 2024, meniny má Demeter, zajtra Sabína

TOTO je ruský Terminátor: VIDEO Kremeľský vojak prežil osem útokov dronov!

Ruský vojak prežil osem útokov dronov.
Ruský vojak prežil osem útokov dronov. (Zdroj: X)

MOSKVA/KYJEV - Sú to neuveriteľné scény z vojny na Ukrajine. Vojak z armády Vladimira Putina zrejme prežil niekoľko útokov dronov bez zranení. Tento muž sa rýchlo stane známym ako Putinov Terminátor.

Čo je v súčasnosti dôležité vo vojne na Ukrajine: Vladimir Putin otvorene vedie vojnu proti Ukrajine od februára 2022 a v súčasnosti zaberá približne pätinu susednej krajiny. Ruské jednotky sa sústreďujú na pokrovský sektor frontu na východe Ukrajiny. Momentálne je v nedohľade možný koniec vojny. To, čo sa stalo vo vojne na Ukrajine, je často zdokumentované pomocou videí z prvej línie. Veľmi špeciálny klip teraz ukazuje skutočného „Putinovho Terminátora“ v akcii.

archívne video

Sú to drony kráľovskej brigády. Ich hlavným cieľom je ničiť nepriateľa údermi z oblohy. (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Neuveriteľné scény videné v službe krátkych správ X (predtým Twitter) a zaznamenané kamerami dronov ukazujú ruského vojaka, ktorý zjavne prežil niekoľko smrteľných útokov zo strany ukrajinských pilotov dronov bez zranenia. Z tohto dôvodu dostal v médiách prezývku „Vladimirov Terminátor“ podľa nezničiteľnej filmovej postavy.

  • Na vojaka v poli dvakrát zaútočili drony.
  • Pokračoval po prázdnej ceste, kde zábery ukázali, že ho tesne minuli ďalšie štyri drony.
  • Putinov vojak sa údajne vyhol ďalším dvom útokom dronov, ktoré už na videu nevidno.

Čo by ste si mali zapamätať: Ukrajinská vojna sa vedie aj na internete s propagandou na oboch stranách. Nahrávky nie je možné nezávisle potvrdiť. Zostáva tiež nejasné, kde presne a kedy boli videá urobené.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu