Sobota26. október 2024, meniny má Demeter, zajtra Sabína

Veľkolepá premiéra muzikálu Mojžiš: SEXI Tkáčová, zvodná Sisa a Škrabáková... Wau, TOTO je jej syn?!

FOTO VNÚTRI! Zobraziť galériu (41)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V Divadle Nová scéna sa v piatok večer konala slávnostná premiéra dlhoočakávaného muzikálu Mojžiš. Ide o prvé autorské dielo herca a režiséra Patrika Vyskočila (32) a jeho kolegu Dávida Hartla (31). Uvedenie novinky do sveta si nenechala ujsť manželka milionára Patrika Tkáča (51), Iveta (41), ktorá zaujala sexi šatami. Ale aj herečka Gabika Škrabáková (53), ktorej spoločnosť robil syn Marcus.

Galéria: Premiéra muzikálu Mojžiš

V piatok večer sa v Divadle Nová scéna konala prvá premiéra muzikálu na motívy biblického príbehu o Mojžišovi. Ide o dielo, pod ktoré sa autorsky podpísali Patrik Vyskočil a Dávid Hartl. „Musím sa priznať, že je to naozaj náročné, ale bolo to moje rozhodnutie dať si túto osobnú výzvu a dokázať niečo, o čo sa u nás ešte nikto nepokúsil v rámci takéhoto veľkého projektu,“ vyjadril sa pre Topky.sk Vyskočil. 

Ten je autorom námetu, konceptu, libreta, ale aj hudby a textov piesní, navyše v muzikáli hrá a celý ho aj režíruje. „Musím ale povedať, že sám by som niečo také nikdy nedokázal. Sekunduje mi môj skvelý kamarát Dávid Hartl a do tímu sme si prizvali osvedčených umelcov ako Ján Štrasser, Ľubo Dolný či Peter Pavlac. Ďalej mám okolo seba úžasný tím ľudí, či sa jedná o hercov, tanečníkov, realizátorov alebo o technické zložky,“ dodal s tým, že sú ako jedna veľká rodina. 


A v piatok predstavili dielo, na ktorom tvrdo pracovali posledné mesiace. V úlohe Mojžiša sa predstavil Lukáš Pišta a Ramzesa si zahral Dárius Koči. Novinku si nenechalo ujsť obrovské množstvo známych osobností. Za všetky spomeňme herečku Luciu Vráblicovú, ktorá prišla so synom, Dominiku Kavaschovú, ktorá prišla s kolegyňou Andreou Bučko, Karola Čálika, Ivetu Malachovskú, či Máriu Rehákovú. 

Premiéru si nenechali ujsť ani manželia Tkáčovci - v novinke totiž hrá aj ich dcéra Amélia, ktorá stvárňuje postavu malej Miriam. No a hrdá mamička Iveta bola ozdobou večera. Oblečenú mala krásnu svetlomodrú róbu, ktorá po bokoch rafinovane odhaľovala kožu. Pôsobilo to veľmi sexi. 

Iveta Tkáčová
Zobraziť galériu (41)
Iveta Tkáčová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Neprehliadnuteľná počas večera bola aj Sisa Sklovská, ktorá do spoločnosti prišla s manželom Jurajom Lelkesom. Oblečené mala síce elegantné sako, no pod to si nedala žiaden top. Prítomným pánom tak neraz zabehlo očko do jej hlbokého výstrihu. 

Sisa Lelkes Sklovská
Zobraziť galériu (41)
Sisa Lelkes Sklovská  (Zdroj: Ján Zemiar)

Do divadla zavítala aj herečka Gabriela Škrabáková... A neprišla sama - mala pánsku spoločnosť. Nešlo však o žiadneho nového nápadníka, ale o jej milovaného syna Marcusa. Pozrite, aký veľký a pekný chlapec z neho vyrástol!

Gabriela Škrabáková so synom Marcusom
Zobraziť galériu (41)
Gabriela Škrabáková so synom Marcusom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Gabriela ŠkrabákováIveta TkáčováPatrik VyskočilMuzikál Mojžiš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu