Sobota26. október 2024, meniny má Demeter, zajtra Sabína

Slávna herečka po boji s rakovinou: Nafotila SEXI FOTO a ukázala jazvu... Dočkala sa KRITIKY!

FOTO VNÚTRI!
(Zdroj: Instagram O.M./SITA)

LOS ANGELES - Hviezdna herečka Olivia Munn (44) v marci odhalila, že jej lekári minulý rok diagnostikovali rakovinu. Podstúpila štyri operácie a ťažkú liečbu, no dnes je už, našťastie, zdravá. Aktuálne nafotila sériu sexi fotiek pre reklamnú kampaň, na ktorých vidno aj jej jazvu... Od ľudí sa dočkala ostrej kritiky!

Olivia Munn dlho tajila, že bojuje s vážnou diagnózou. Odhalila to až v marci, po 10 mesiacoch intenzívnej liečby. Podobne to bolo aj s následkami po nej. Plánovala svoje jazvy po zákrokoch schovávať... Pri jednom z prezliekaní však zmenila názor. A keď sa stala tvárou kampane spodnej bielizne Kim Kardashian, rozhodla sa svoje šrámy priznať. 

„Dívala soms a na svoje jazvy po mastektomii a premýšľala som o tom, kedy som ich videla prvýkrát, ako to pre mňa bolo šokujúce. A povedala som si, vieš čo? Dívam sa na tieto jazvy ako na dôkaz toho, ako tvrdo som bojovala. A viem, že teraz tie jazvy chcem nielen prijať, ale ukázať ostatným ženám, ktoré ich majú tiež, že by sa kvôli nim nemali cítiť zle,“ povedala v podcaste. 

Keď sa však kampaň objavila na sociálnych sieťach, mnohí pôvod jej jaziev nepoznali... No namiesto toho, aby zábery obišli bez pozastavenia, rozhodli sa tvrdo kritizovať. Sledujúci ich totiž pripisovali plastickej operácii a vylepšeniu prsníkov silikónom. Našli sa však, našťastie, aj takí, ktorí veci uviedli na správnu mieru. A tí pred herečkou skláňajú klobúk. 

Viac o téme: Olivia Munn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu