Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Štart NOVÉHO média slovenského moderátora: Nevídané priestory na štúdio... Využil vlastný byt!

Peter Bielik Zobraziť galériu (5)
Peter Bielik (Zdroj: TA3/David Duducz)

BRATISLAVA - Známy slovenský moderátor Peter Bielik si rovnako ako Miroslav Frindt a Michal Kovačič založil vlastné médium. S priestormi si však ťažkú hlavu nerobil, štúdio má vo svojom byte!

Peter Bielik avizoval štart vlastného média. S informáciou prišiel po tom, ako Miroslav Frindt prezradil, že zakladá slovenskú pobočku českej televízie DVTV a Michal Kovačič 360-tku. Bývalý moderátor STVR priestory na vykonávanie činnosti má, ex markizák ich stále hľadá, no a tvár televízie TA3 si s nimi ťažkú hlavu nerobila. Svoj byt prerobil na plnohodnotné štúdio a ušetril tak nemalé peniaze.

„Mnohí ste sa pýtali ako sa môže zmestiť plnohodnotné online médium do dvojizbového bytu. Nebolo to jednoduché, ale... podarilo sa. Vysielacie štúdio je v bývalej spálni, réžia v kuchyni a publicistické štúdio je v obývačke," napísal na LinkedIn. Prvé vysielanie už má aj za sebou a ako prezradil, bolo úspešné. „Máme za sebou úspešný prvý deň vysielania. Ako jediní sme priniesli reakciu Rudolfa Huliaka na jeho pád v STVR, zachytili sme novinku a odohrali rozhovor s kapelou Billy Barman," dodal. FOTO jeho štúdia nájdete v galérii.

Viac o téme: TA3Peter Bielik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu