Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Po Kovačičovi a Frindtovi: Ďalší známy moderátor zakladá vlastné médium!

Peter Bielik Zobraziť galériu (2)
Peter Bielik (Zdroj: TA 3)

BRATISLAVA - Po Michalovi Kovačičovi a Miroslavovi Frindtovi zakladá médium ďalší známy moderátor. Tentokrát však ide o tvár televízie TA3...

S novými médiami akoby sa vrece roztrhlo. Po odchode z STVR Miroslav Frindt ako prvý oznámil, že chce na Slovensko priniesť DVTV, ktoré je rozšírené hlavne v Českej republike. Po výpovedi z Markízy Michal Kovačič informoval, že spolu s novinármi Barborou Šišolákovou a Adelom Ghannamom zakladajú 360-tku. No a teraz ďalší známy moderátor vytvára nové médium. Je ním tvár TA3, moderátor Peter Bielik. Prezradil to pre portál trend.sk.

„Názov je BIELIK ONLINE. Pripravujem ho už tretí rok, takže mám pred ostatnými slušný náskok. Program bude založený na spravodajstve, publicistike a najmä... na slovenskej hudbe. Tá pre nás predstavuje skrytý poklad, ktorý nikto nechce, pretože o ňom nevie. My sme sa rozhodli vyniesť ho na svetlo sveta a nechať ho zažiariť v plnej kráse," povedal Bielik pre spomínaný web. Tvárami tohto nového projektu budú skúsení novinári. „Publicistiku budem robiť ja, zoznam spolupracovníkov bude hotový čoskoro," uviedol.

Chce sa odlíšiť od Frindta a Kovačiča. „Ak mám správne informácie tak ostatné projekty, ktoré vznikajú, chcú produkovať jedno - dve videá alebo rozhovory denne, ktoré si zavesia na svoje stránky a budú ich šíriť cez sociálne siete. My pripravujeme plnohodnotné lineárne moderované vysielanie s dobrou hudbou a okamžitým spravodajstvom a publicistikou naživo. Nás budete môcť pozerať a počúvať celý deň," prezradil. Svoje médium nemá v pláne financovať ako vyššie spomínaní moderátori. „Naše štúdio je umiestnené v mojom petržalskom dvojizbovom byte, čo nám šetrí náklady. Kolegovia na úvod tiež nemajú veľké oči a chápu, že najprv musíme niečo dokázať a až potom môžeme očakávať výplaty," dodal.

Peter Bielik
Zobraziť galériu (2)
Peter Bielik  (Zdroj: TA3/David Duducz)

Viac o téme: Peter BielikMichal KovačičMiroslav Frindt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu