Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Žiadne pivo v chladničke: Muž sa kruto pomstil svokre! Zabil ju sekerou

(Zdroj: Getty Images)

PALMA - Polícia na Malorke zatkla muža, ktorý údajne zabil svoju svokru narodenú vo Švajčiarsku sekerou. Polícia na španielskom ostrove uviedla, že zatknutý muž bol Portugalec a mal 47 rokov. Muž je podľa neho podozrivý z vraždy. Obeť mala 74 rokov. Zločin bol spáchaný v stredu večer neďaleko pobrežného mesta Colònia de Sant Jordi, približne 50 kilometrov juhovýchodne od hlavného mesta ostrova Palma.

Polícia sa pôvodne k možnému motívu činu nevyjadrila. Podľa správ médií bol Portugalčan zúrivý, pretože v chladničke nezostalo pivo a nemal peniaze na kúpu alkoholu. Sused počul krik a zalarmoval políciu, informovali okrem iného regionálne noviny „Diario de Mallorca“ a „Última Hora“.

Keď policajti z civilnej policajnej jednotky Guardia dorazili do vidieckeho domu, rýchlo objavili telo 74-ročnej ženy ležiace v kaluži krvi. Podľa polície bol podozrivý jedinou ďalšou osobou v dome, a preto bol okamžite zatknutý. Muž, ktorý má záznam v registri trestov, momentálne sedí v cele na policajnom oddelení. Mal by byť predvedený pred sudcu.

"Última Hora" informovala, že dcéra obete sa od muža odlúčila už v júni minulého roka a nahlásila ho aj pre rodovo podmienené násilie. 47-ročný muž sa odmietol z domu vysťahovať. Preto tam až do konca býval so svojou bývalou partnerkou a svokrou, ktorá predtým bývala dlhší čas v Nemecku.

Viac o téme: VraždaSvokraMalorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu