Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

PROBLÉM v Prvých televíznych novinách: Moderátorka to ledva USTÁLA!

Ivana Zuzelková Zobraziť galériu (2)
Ivana Zuzelková (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Čaro živého vysielania! Vo včerajších Prvých televíznych novinách nastala neočakávaná situácia. Moderátorka to ustála len tak-tak.

Trapasy ale aj zrada techniky. Zažil to už snáď každý moderátor. Ivana Zuzelková včera moderovala Prvé televízne noviny. No a mala celkom nevšedné vysielanie. Nie všetko ide vždy podľa plánov. Veď to dozaista pozná každý z vás... Po reklamnej prestávke sa Ivana znova prihovorila divákom a čo čert nechcel, počas toho ako ju natáčala kamera, z ničoho nič spadla. Bol to naozaj nezvyčajný moment. Markizáčka je ale profesionálka, o čom svedčí aj to, že túto situáciu ustála bez akéhokoľvek smiechu.

„Dnes to bolo teda určite neveselé vysielanie, ale v momente padajúcej kamery bolo náročné sa nerozosmiať," napísala. Rôzne kiksy sú bežnou súčasťou živých vysielaní. Veď stane sa... Poznajú to už mnohí moderátori. Peter Varinský sa s divákmi rozlúčil s rezňom z Azkabanu, skomolil názov filmu Harry Potter a väzeň z Azkabanu. Moderátor Miro Frindt namiesto evakuácia povedal ejakulácia. Viktora Vinczeho zradila technika a prečítal to isté dvakrát. A jojkárky Alenu Stračiakovú a Adrianu Kmotríkovú zas potrápil dotieravý hmyz.

Viac o téme: Prvé televízne novinyIvana Zuzelková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu