Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Dráma na talianskom letisku: Lietadlu spoločnosti Ryanair pri pristátí explodovala pneumatika!

Lietadlo na linke medzi Barcelonou a Milánom pri pristávaní prišlo o pneumatiku a zablokovalo dopravu na letisku
Lietadlo na linke medzi Barcelonou a Milánom pri pristávaní prišlo o pneumatiku a zablokovalo dopravu na letisku (Zdroj: X/@AGTW_it)

MILÁNO - Cestujúci letu FR846 spoločnosti Ryanair dnes doobeda zažili pri pristávaní lietadla skutočne hororové chvíle. Lietadlo na linke medzi Barcelonou a Milánom pri pristávaní prišlo o pneumatiku a zablokovalo letisko Bergamo Orio al Serio na niekoľko hodín z dôvodu poškodenia dráhy.

Na palube bolo celkovo 162 pasažierov a 6 členov posádky. Nikomu z pasažierov a posádky sa našťastie nič nestalo, informovalo Sky Italia. Lietadlo bolo podľa vyjadrení leteckej spoločnosti obslúžené priamo na dráhe a cestujúci vystúpili cez pristavené schodisko. Nehoda spôsobila pozastavenie odletov na letisku Bergamo Orio al Serio. Lety, ktoré na letisko smerovali museli byť presmerované na letiská Malpensa a Verona.

K incidentu prišlo približne o ôsmej hodine ráno, pričom práce na čistení a oprave dráhy i na oprave samotného stroja majú byť ukončené do dnešnej piatej hodiny. Až potom sa môže obnoviť prevádzka na letisku.

Viac o téme: ExplóziaLietadloRyanair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu