Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

KONIEC po 25 rokoch: Z RTVS odchádza známy moderátor!

Z RTVS sa rozlúčil dlhoročný moderátor Zobraziť galériu (2)
Z RTVS sa rozlúčil dlhoročný moderátor (Zdroj: TASR - Michal Svítok)

BRATISLAVA - To je šok. Z verejnoprávnej televízie odchádza známa tvár. Koniec po 25 rokoch!

Moderátor Miroslav Frindt pôsobil dlhé roky v RTVS. So situáciou, aká nastala, sa nestotožňuje. Dáva to najavo aj verejne. Po približne 25 rokoch sa tak s verejnoprávnou televíziou rozhodol ukončiť spoluprácu.

„Neodchádzam rád, nebudem machrovať. Od januára nie som v žiadnych spravodajských prémiových formátoch RTVS, nebudem sa pýtať manažérky televízneho spravodajstva prečo. Mali sme už na začiatku rozdielne pohľady na reláciu Interview, ktorú moderujem. Už mi jeden šéf ukazoval, čo je to mať funkciu a moc... Keď firma o vás nestojí, prečo sa zdržiavať?“ povedal pre portál Omediach.com.

Práca v televízii mu dala mnoho skúseností. „Strávil som tu najlepšie roky, veľa som sa naučil. Za všetko im ďakujem. Do práce ma prijímal v roku 1999 Tibor Búza. Bol to jeden z najlepších manažérov a šéfredaktorov spravodajstva. Cítil televíziu, hoci predtým nebol televízny pracovník. Zostávajú tu skvelí ľudia. Oni tvoria RTVS, nie tí, ktorí si vybavujú funkcie. Verejnoprávnemu médiu a kolegom želám veľa síl. Budú ich potrebovať,“ dodal na záver. Doteraz na obrazovkách skončili moderátorka Jana Krescanko Dibáková a relácia Na hrane, aj moderátor Michal Kovačič.

Miroslav Frindt
Zobraziť galériu (2)
Miroslav Frindt  (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: RTVSMiroslav Frindt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu