Pondelok23. september 2024, meniny má Zdenka, zajtra Ľubor, Ľuboš

DRSNÉ vyjadrenie hviezdy Let's Dance: Drexler je ZATRPKNUTÁ stará žena, Cimarro sa správal ako IDIOT!

Petra Dubayová & Matyáš Adamec Zobraziť galériu (4)
Petra Dubayová & Matyáš Adamec (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Český tanečník Matyáš Adamec (24) má nielen imidž rebela, ale súdiac podľa najnovšieho rozhovoru sa ako rebel aj správa. Na plné ústa totiž povedal niečo, čo by si iní nechali radšej pre seba. Hviezda Let's Dance totiž drsne naložila viacerým kolegom z obľúbenej markizáckej šou. Na paškál si zobral porotkyňu Tatianu Drexler (61) či Maria Cimarra (53)!

Ústa na špacír si pustil v podcaste Space by Nikita Jankovičová a servítku pred ústa si rozhodne nedával. Porozprával o svojej kariére, o plánoch do budúcna... Ale aj o účinkovaní v markizáckej šou Let's Dance. Tam patril k najvýraznejším, ale aj najúspešnejším tanečníkom. Nie však s ohľadom na výsledky v projekte, ale v skutočnej kariére. Napriek tomu mu porota často nakladala... 

Petra Dubayová a Matyáš Adamec
Zobraziť galériu (4)
Petra Dubayová a Matyáš Adamec  (Zdroj: psc)

Teda konkrétne na jednu osobu má ťažké srdce - na Tatianu Drexler. „Ok, je tam Adela, ktorá je moderátorka, ok, to je tá zábavná. Fajn, beriem. Keď tento človek povie niečo, čo je z cesty, tak mu to prepáčiš, lebo nemá žiadny dôvod to vedieť. Potom je tam Ďurovčík, ktorý je tanečník alebo choreograf z iného odvetvia, takže má na to svoj pohľad a tak to aj hovorí...“ začal opisovať Matyáš. 

„A keď už sa ťa aj Ďurovčík zastáva, ktorý je ten rádoby bad guy (zlý chlapec, pozn. red.), v podstate každé kolo, tak si už povieš, ok... A keď skrátka táto zatrpknutá stará žena ti tam nasilu začne hejtovať partnerku, tak som... A nie je to len môj pohľad, videli to ľudia tam, čo boli, videl to ten cast (obsadenie, pozn. red.), videli to ľudia v komentároch, videli to všetci, že je to skrátka too much,“ zahlásil Adamec, čím jasne narážal na porotkyňu Drexler. 

Tatiana Drexler
Zobraziť galériu (4)
Tatiana Drexler  (Zdroj: TV Markíza)

„A potom hlavne keď sa tam niekto vyzlečie z tých frajerov, čo tam sú, tak zrazu majú super hodnotenie. Vieš, že to je skrátka také...“ pokračoval tanečník a priznal, že občas mal na mále, aby sa s ňou nezačal konfrontovať. Často mu totiž jej hodnotenia neprišli fér. „No veď ja som tiež bol v jeden moment... Že to bol skrátka bullshit, že tam trepala celú dobu,“ povedal a ukázal päsť na znak, že si to s Tatianou chcel vysvetliť. Ťažké srdce má však aj na hviezdu telenoviel Maria Cimarra, ktorý hviezdil v Let's Dance minulý rok.

Podľa neho sa totiž správal otrasne. „To som akože vôbec nepochopil. Ten nevedel ani jeden krok a nezlepšil sa ani o kúsok a ešte sa správal ako idiot,“ zahlásil tanečník s tým, že nepríjemný síce nebol na neho alebo iných účinkujúcich, ale na ďalších ľudí. „Vraj je slávny, tak to dával najavo a prišlo mi to komické, pretože nie je to Brad Pitt alebo nie je to nikto taký, kto by si to teoreticky mohol dovoliť. A je to veľmi nesympatické, keď títo ľudia sú takí, že luskajú na ľudí, aby im niečo priniesli,“ dodal Adamec. 

Mario Cimarro a Vanda Poláková
Zobraziť galériu (4)
Mario Cimarro a Vanda Poláková  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Let's DanceTatiana DrexlerMario CimarroMatyáš Adamec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu