Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

NAJHORŠIA svadba v šoubiznise? Nevesta (27) a ženích (50) ZASPALI a... Obrúčky si museli POŽIČAŤ!

Charlotte Štiková sa vydala Zobraziť galériu (2)
Charlotte Štiková sa vydala (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - České médiá informovali o svadbe kontroverznej Chatlotte Štikovej ako o katastrofálnej. Nevesta so ženíchom totiž zaspali a meškali na obrad a dokonca si museli požičiavať aj obrúčky od kamarátov!

Charlotte Štiková sa vydala. Za muža si zobrala o 23 rokov staršieho Martina. No a neprebehlo všetko podľa predstáv. Svadba sa nezaobišla bez drámy. Budúcim manželom na poslednú chvíľu zrušili miesto, kde sa mala svadba konať pôvodne, a tak celú situáciu zachraňovala mama Charlotte, Monika Binias. Rodina podľa všetkého starostlivo tajila miesto obradu, ktorý sa nakoniec konal v Hostiviciach neďaleko Prahy. Lenže... Nevesta a ženích zaspali, preto aj meškali na obrad, kde sa už nedočkavo na nich čakalo.

Blondínka tak nestihla ani termín u vizážistky a musela sa líčiť a česať sama, ako informuje český portál Extra.cz. Na vlastnú svadbu vôbec neboli pripravení, nemali dokonca ani obrúčky. Museli si ich požičať. Samozrejme, Martinovi prsteň nepasoval, a aj preto ho mal potom na malíčku. Čo sa týka svadobčanov, ženích na svadbe nemal svoju rodinu, ktorá nedorazila kvôli povodniam. Charlotte viedla k oltáru jej mama, staršia sestra Ornella ani otec sa neukázali. FOTO ako vyzerala nevesta nájdete nižšie. 27-ročná Charlotte a Martin sa zasnúbili po troch týždňoch vzťahu.

Charlotte Štiková sa vydala
Zobraziť galériu (2)
Charlotte Štiková sa vydala  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: SvadbaCharlotte Štiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu