Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Maroš Kramár: Na materskú sa zatiaľ nechystám

Maroš Kramár Zobraziť galériu (12)
Maroš Kramár

BRATISLAVA - Rodina herca Maroša Kramára (48) a jeho manželky Nataše Nikitinovej (39) sa už v máji budúceho roka rozrastie o ďalšieho člena.

Či školáčke Tamarke (7) a Timurkovi (5) pribudne braček alebo sestrička, Kramárovci zatiaľ netušia. Herec, ktorý si vyskúšal materskú dovolenku s malým Timurom, sa však tentoraz na materské povinnosti nechystá...

Známy herec nedávno dokončil nakrúcanie českého seriálu Letisko v Prahe a teraz sa zrejme na dlhší čas opäť usadí na Slovensku. K domovu ho pripúta nielen jeho rola v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, ale aj rozrastajúca sa rodina. Onedlho trojnásobný otecko sa však na materskú dovolenku nechystá, aj keď bude blízko pri rodine. „Materskú zatiaľ neplánujem, ale uvidíme,“ vysvetľuje herec, ktorý už jednu materskú absolvoval.

„Je pravda, že som bol rok na materskej s Timurkom, ale to mal vtedy dva roky. Uvidíme, keď sa to narodí. Ale myslím si, že zatiaľ to prenechám manželke, lebo dojčiť som sa ešte nenaučil a myslím si, že manželka si chce trochu aj oddýchnuť,“ prezrádza Kramár. „No ak by chcela ísť do práce a ja by som nemal čo robiť...“ uvažuje nahlas herec, ktorý by vraj za týchto okolností pokojne zostal doma aj s tretím dieťaťom. „Ja vždy hovorím, že chlap môže byť na materskej, keď má dve babky, ktoré sa o dieťatko starajú,“ dodal so smiechom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu