Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Kramár dva týždne po afére s brunetkou: Tehotná manželka!

Maroš Kramár sa teší na tretí prírastok do rodiny. Zobraziť galériu (22)
Maroš Kramár sa teší na tretí prírastok do rodiny.

BRATISLAVA - V čase, keď musela popierať manželovu neveru, bola Nataša Nikitinová (39) už takmer tri mesiace tehotná. Na Maroša Kramára (48) nedala po celý čas dopustiť a za každých okolností stála na jeho strane.

Odvtedy, čo médiami prehrmeli hercove fotografie, ako sa v nočnej Prahe zabáva s neznámou brunetkou, uplynuli už dva týždne. A opäť vyzerá všetko ideálne... Kramárovcov prievan okolo hercovho nočného záťahu s neznámou produkčnou nijako nerozhodil. Obaja už zrejme v tom čase vedeli, že potrebujú útokom médií odolať nielen kvôli dvom deťom, ale aj kvôli ďalšiemu prírastku.

„Áno, to vám môžem potvrdiť,“ reagoval Maroš Kramár na otázku Nového Času, či je jeho manželka skutočne tehotná. Radostnú správu potvrdila týždenníku Slovenka aj jeho manželka, advokátka Nataša: „Keď ste sa to už dozvedeli, nebudem to tajiť. Vedia o tom moji blízki aj niektorí naši známi.“

Kramárovci majú už deti Tamaru (7) a Timura (5), ale či aj najmladší člen Kramárovie rodiny dostane originálne meno, je otázne. „Ešte je skoro na vyberanie mena,“ povedal herec. Jeho manželka je síce v treťom mesiaci tehotenstva, manželia sú však opatrní. „Vzhľadom na môj vek som viac opatrná, preto sme to doteraz nezverejnili,“ priznala Nataša.

Početná rodinka nebude výsledkom systematického plánovania: „My sme ani jedno dieťa neplánovali, ale na každé sme sa tešili,“ povedal Kramár. Ten by mohol mať na tehotnú manželku viac času, pretože v Česku už skončil s nakrúcaním seriálu Letisko. Opäť však uvažuje o fleku u západných susedov. „Dostal som ponuku z divadla Kalich hrať v jednom z ich muzikálov. Všetko je však otvorené a vo fáze rokovaní,“ naznačil budúci trojnásobný otec.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu