Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Maroš Kramár: Koniec radovánok v Prahe

Seriál Letisko sa na Vianoce končí. A s ním aj pilot Václav v Kramárovom podaní. Zobraziť galériu (3)
Seriál Letisko sa na Vianoce končí. A s ním aj pilot Václav v Kramárovom podaní.

BRATISLAVA - Hercovi Marošovi Kramárovi (48) sa o pár dní končí bezstarostná a nikým nekontrolovaná zábava v českej metropole. Z Prahy sa vracia rovno do manželkinho náručia. Ešte pred týždňom sa však českým novinárom podarilo odfotiť Kramára na jeho nočnom stretnutí s mladučkou brunetkou.

Kramára fotografi prichytili, ako si vo výbornej nálade vedie do domu na Poľskej ulici v Prahe kolegyňu zo seriálu Letisko. Herec neskôr vysvetlil, že dotyčná dáma je nielen jeho kolegyňa, ale aj susedka a na jeho stranu sa postavila aj manželka Nataša Nikitinová. Tá vyhlásila, že mu bezhranične dôveruje.

Hercovým nočným stretnutiam a zábave v pražských uliciach je však tak či tak nadobro koniec. Dôvod je jasný: koncom októbra padne posledná klapka českého seriálu Letisko, kde Maroš stvárňuje postavu pilota Václava. „Seriál sa vysiela až do Vianoc, my však nakrúcanie skončíme 27. októbra. Je to už posledná séria,“ povedal pre televízny magazín herec. „Odteraz budem tráviť oveľa viac času na Slovensku,“ konštatoval. Na to, že hlava rodiny bude doma v Bratislave častejšie, sa nepochybne tešia nielen jeho ratolesti Tamara (6) a Timur (4), ale aj manželka Nataša.

Maroš má už návrat na Slovensko premyslený: „Dúfam, že moja postava doktora Fabiána z Ordinácie v ružovej záhrade sa trochu rozrastie. Kým som bol v Prahe, stiahla sa trochu do úzadia, aby som stíhal obidve nakrúcanie.“ Do úzadia sa možno dostane aj Marošov nočný život, na aký bol v Prahe zvyknutý.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu