Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Nataša Kramárová: Manželovi verím!

Nataša aj včera po odhalení nočného žúriku svojho muža „zarezávala“ už od skorého rána.
Nataša aj včera po odhalení nočného žúriku svojho muža „zarezávala“ už od skorého rána.

BRATISLAVA - Herec Maroš Kramár (48) sa kvôli účinkovaniu v českom seriáli Letisko na čas presťahoval do Prahy.

Zdá sa však, že práca ho natoľko pohltila, že jednej z kolegyniek produkčného tímu venuje viac času ako je nutné. V utorok okolo polnoci ho český denník Šíp nachytal, ako si po spoločnej večeri vedie mladú brunetku rovno domov. Čo na to všetko hovorí Kramárova manželka, sympatická právnička Nataša Nikitinová?

Podľa zverejnených fotografií to vyzerá tak, že prominentný pár má po 14 rokoch spoločného života a siedmich rokoch manželstva krízu, s ktorou sa každý vyrovnáva po svojom... „Určite nie, nemáme žiadnu krízu,“ odmietla akékoľvek špekulácie v tomto smere Nataša Nikitinová, s ktorou má herec dve deti.

Faktom však je, že kým Kramár sa po nociach podľa českých médií zabáva v českej metropole so svojou mladou kolegyňou, jeho manželka sa v Bratislave nezastaví. Každé ráno vodí dcérku Tamarku a syna Timura do školy a škôlky a ako právnička absolvuje množstvo pracovných stretnutí. Z práce sa vracia podvečer, cestou vyzdvihne deti a doma je opäť mamou na plný úväzok. „Prepáčte, ale po práci idem vyzdvihnúť deti zo školy a aj doma ma čakajú povinnosti,“ objasnila dôvody, prečo si vo štvrtok nenašla čas na osobné stretnutie. A čo si myslí o nočnom žúriku svojho manžela so sympatickou brunetkou?

„Nepochybujem o tom, že mi je verný,“ povedala manželka známeho herca. Mnohé ženy by už len pri myšlienke, že ich partner podvádza, rázne zakročili. Nataša Nikitinová sa však podobnými úvahami ani nezaoberá. „Nie je prečo. Verím mu,“ dodala manželka niekdajšieho lámača ženských sŕdc.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu