Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Victoria Beckham po pôrode: Bez mejkapu, unavená a v bolestiach!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (10)
Victoria Beckham

LOS ANGELES – Takto ju nepoznáme! Victoria Beckham (37) jednoznačne patrí medzi najštýlovejšie osobnosti šoubiznisu, aj ona však môže mať svoj slabší deň. Na svojich najnovších fotografiách pôsobí veľmi unavene, ba dokonca na svoju tvár zabudla naniesť mejkap!

Je bez nálady! V posledných týždňoch dostáva manželka futbalistu Davida Beckhama poriadne zabrať. Po pôrode svojej prvej dcérky Harper Seven sa jej totiž nedarí dať sa fyzicky dokopy.

Známej brunetke sa zrejme vypomstilo jej neveľmi zodpovedné správanie počas tehotenstva - trápi ju totiž vyskočená platnička. Priatelia celebrity si myslia, že za toto zranenie môže práve Victoriina neochota vzdať sa vysokých opätkov v pokročilom štádiu tehotenstva. Fanúšikovia tak mohli Victoriu po dlhej dobe vidieť v nízkych balerínkach. „Navštevuje rôznych špecialistov, aby jej pomohli stlmiť bolesť a zvýšiť pohyblivosť,“ prezradil jeden z jej priateľov.

Victoriu mohli v ťažkých chvíľach utešiť aj odkazy od oddaných obdivovateľov, v ktorých jej želali rýchle uzdravenie. „Ďakujem vám za vaše milé správy. Cítim sa oveľa lepšie a užívam si každú vzácnu minútu s malou Harper. Som úplne zamilovaná,“ odkázala bývalá Spice Girl svojim fanúšikom. Dúfajme, že je to naozaj tak – podľa fotografií sa totiž zdá, že Victoriu trápia bolesti. Snáď sa jej stav zlepší čo najskôr!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu