Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Ženu po príchode domov čakal šok: Všade samí robotníci a kuchyňa hore nohami! Netušili, že si pomýlili dom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DETROIT – Žena prišla domov a našla vo svojom dome robotníkov, ktorí pracovali na jej novej kuchyni, hoci si žiadnu renováciu neobjednala. Tvrdí, že rovnaká chyba sa stala už minulosti. Chloe Fountainová sa na svojom Tiktoku podelila o celé nedorozumenie.

Video sa začína tak, že žena prichádza do svojho domu a pred ňou sa na chodbe objaví červený koberec. Keď vošla ešte ďalej, zistila, že na jej kuchynskej linke usilovne pracujú ďalší štyria stavbári. Začala kričať: „Hej, to ste si museli pomýliť dom!“ Následne vo videu uviedla: „Jeden z chlapov telefonoval so svojím šéfom. Vyzerá to tak, že teraz mám v kuchyni žulovú dosku. Páni mi dali faktúru, ktorú vám radšej neukážem. Zaplatila som ju. Proste ‚milujem‘ takéto omyly.“ Diváci sa pýtali, či išlo skutočne o omyl a nechápali, ako stavbári boli schopní vykonať rekonštrukciu kvôli rozdielnym dispozíciám v rôznych domoch. 

Chloe tieto fámy v rozhovore pre denník Daily Star vyvrátila a vysvetlila: „Do mojej kuchyne nainštalovali žulu. Tam, kde bývam, sú všetky domy ako vystrihnuté z časopisu, všetky majú presne rovnaké rozloženie. Bola som akurát v potravinách a nezamykám si dvere. Bývam v malom mestečku, ktoré hraničí s Detroitom, čiže je to tu naozaj bezpečné.“ Používatelia aj naďalej zostali nedôverčiví. Jeden z nich napísal: „Som robotník, toto je naozaj nemožné. Nemôžete len tak prísť k niekomu domov a začať montovať veci. Je potrebné, aby bol klient doma.“ 

Ďalší dodal: „Nehorázne, čo ľudia spravia pre slávu. Pravdepodobne im zaplatila, aby prišli, namontovali to a nechali ju hrať sa na prekvapenú.“ Chloe tiež dodala, že páni, ktorých mala v dome tentokrát, neboli z tej istej spoločnosti ako minulý rok. „Sú v nesprávnom dome, ale nebudem im brániť, pretože by som mala rada zadarmo kuchyňu – alebo terasu, čokoľvek, čo stavajú,“ dodala.

Viac o téme: KuchyňaRobotníciOmylŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu