Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Pýcha Beckhamovcov: Maličká Harper Seven je krásna ako obrázok!

David Backham s dcérkou Harper Seven Zobraziť galériu (4)
David Backham s dcérkou Harper Seven

LOS ANGELES – Vychutnávajú si ju plnými dúškami! Hoci si manželia Victoria (37) a David (36) Beckhamovci museli na svoju vytúženú dcérku počkať, dnes by ju nevymenili za nič na svete. Kochajú sa jej fotkami, ako vedia. Veď už teraz je nad slnko jasné, že z Harper Seven vyrastie veľká fešanda!

Je naozaj rozkošná! Jediná dcérka prominentného páru sa svetu síce ukázala už krátko po narodení, medzitým však trošku podrástla. Hrdí rodičia sa totiž o ňu starajú ako o ozajstnú princeznú. S malou Harper Seven sa maznajú v jednom kuse!

O najčerstvejší záber svojej štvrtej ratolesti sa postarala mama Victoria. Tá totiž zvečnila svoju zákonnú polovičku, Davida Beckhama, ako si ich spoločnú dcérku nežne túli na hruď. A aj keď futbalové eso pritom uhýba pohľadom, malá Harper už presne vie, kam treba pozerať – do objektívu. Niet sa čo čudovať, že takáto roztomilá fotka v čiernobielom prevedení skončila na Twitteri. Súdiac podľa komentáru sa totiž bývalá Spajska nedokáže na takúto súhru vynadívať: „Urobila som túto nádhernú fotku a chcela sa s vami o ňu podeliť. Bábätko Harper sa mazná s oteckom!“

Novovzniknuté rodičovské povinnosti sa zapáčili práve Davidovi, ktorý sa netají tým, že by svoju rodinu rád rozšíril o ďalšieho potomka. „Sme veľmi šťastní, dúfame, že budeme mať ešte jedno dieťa,“ nechal sa nedávno počuť v médiách. Starostlivosť o detskú ritku mu je vraj obrovským potešením. Spolu s manželkou síce najali až 3 opatrovateľky, tie sa však v práci príliš nepretrhnú. Beckhamovci okolo Harper skáču jedna radosť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu