Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

AKTUÁLNE Hrôza na východe Slovenska: Tehotnú ženu našli mŕtvu! Polícia na mieste zadržala jej druha

(Zdroj: Topky)

KOŠICE - Na východe Slovenska v Košiciach našli mŕtve telo tehotnej 32-ročnej ženy. Polícia na mieste zadržala jej druha. Prípad vyšetruje ako vraždu.

Obrovská tragédia sa stala na východe Slovenska v Košiciach. Podľa informácií noviny.sk mali v jednej z chatrčí na ulici Pri trati nájsť miestni telo 32-ročnej tehotnej ženy. Na miesto okamžite privolali kriminalistov aj s technikou.

archívne video

Nález tela na chodníku v Bratislave (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Božena bola tehotná. V osudný večer si mala vypiť a vyhrážať sa, že sa zabije. Polícia na mieste zadržala jej druha Jaroslava (19) ako podozrivého a previezli ho na policajnú stanicu. Čo presne sa v osudnú nov stalo je predmetom vyšetrovania. 

Polícia prípad vyšetruje ako vraždu. "Dnes v ranných hodinách bolo nájdené telo ženy bez známok života, s bodným zranením, v jednej z chatiek v mestskej časti Košice Ťahanovce. Polícia v týchto chvíľach na mieste vykonáva prvotné a neodkladné úkony, a zisťuje bližšie okolnosti. Na mieste činu polícia zadržala osobu podozrivú z tohto násilného činu. Vo veci už koná vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva policajného zboru v Košiciach, ktorý prípad vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy. Bližšie informácie k prípadu poskytneme ihneď, ako to procesná situácia vo vyšetrovaní dovolí," poznamenala košická polícia na sociálnej sieti.

Viac o téme: TragédiaTeloKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu