Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

George Clooney: Nechcem aby sa na mňa zabudlo

George Clooney Zobraziť galériu (24)
George Clooney (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Hollywoodsky idol George Clooney sa bojí priemernosti. V noci sa budí s paranoidnou predstavou, že ako herec odviedol bezvýznamnú prácu a čoskoro po skončení kariéry sa na neho zabudne.

„Stále sa bojím, že budem mať osemdesiat a budem si hovoriť, aký byl tvoj filmový odkaz? Človek sa v počas tých rokov snažil robiť dobré filmy,“ zveril sa Clooney.

V roku 2005 si odniesol prvého Oscara. Najlepší mužský herecký výkon vo vedľajšej úlohe mu priniesol film Syriana. Výrazné úlohy so zahral aj vo filmovej sérii Dannyho jedenástka a Solaris. V prvom prípade hrá šarmantného zločinca, v druhom sa ako psychológ snaží vyrovnať sa so zmŕtvychvstaním svojej manželky.

Napriek tomu sa o Georgovi píše väčšinou v súvisloti s jeho súkromným životom. Ženy oceňujú jeho šarm a charizmu, i keď je veľmi prelietavý. Médiá ho radi označujú ako najžiadanejšieho starého mládenca na svete. Zatiaľ poslednou v dlhom zástupe mileniek, zakotvila dvadsaťosemročná čašníčka Sarah Larson, s ktorou sa zoznámil v nočnom klube Moon v Las Vegas.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu