Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

ŠKANDALÓZNA párty P. Diddyho: Will Smith k nemu vraj vodil syna... Nútil ho tam k NECHUTNOSTIAM!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

NEW YORK - Svetom aktuálne otriasa škandál, ktorý sa spája s hviezdnym P. Diddym (54). Ten aktuálne sedí vo väzbe kvôli obvineniu zo spiknutia za účelom vydierania, obchodovania s ľuďmi a sexuálneho zneužívania. To sa malo diať práve na jeho veľkolepých žúroch, ktoré organizoval u seba doma. Zúčastňovať sa ich mal aj Will Smith (56) so synom Jadenom (26), ktorého vraj nútil do nechutností!

Po tom, čo rapera Seana Combsa alias P.Diddyho zbalila polícia, sociálne siete zapĺňajú rôzne odhalenia a konšpiračné teórie. Pred dvomi týždňami ho vzali do väzby v New Yorku, pre obvinenia zo spiknutia za účelom vydierania, z obchodovania s ľuďmi a sexuálneho zneužívania. To sa malo diať predovšetkým na večierkoch, ktoré hudobník organizoval vo svojom dome. 

No a verejnosť aktuálne žiada o vysvetlenie všetkých, ktorí boli ich súčasťou. Varený pečený na nich mal byť aj herec Will Smith... A aktuálne sociálnymi sieťami koluje skutočne nechutné obvinenie. Vraj na tieto žúrky mal brávať aj svojho syna a nútiť ho tam k účasti na nevhodných aktivitách. Na platforme TikTok sa objavila nahrávka, na ktorej podľa mnohých počuť pohlavné zneužívanie Jadena.

Malo ísť konkrétne o homosexuálne aktivity a ako uvádza stránka hypefresh.com, začali sa objavovať dokonca špekulácie aj o romantickom prepojení medzi Willom a Diddym. Jaden vraj na ohavnosti, do ktorých bol nútení, už viackrát upozorňoval. „Nemohol som ani chodiť, môj vlastný otec s ním spolupracoval, aby mňa a Justina Biebera traumatizoval,“ vyjadril sa vraj s tým, že požiadal svojho otca o odstránenie z dedičstva. 

Ide zatiaľ o nepotvrdené konšpirácie. Verejnosť však žiada vysvetlenie. Na sociálnej sieti Instagram fanúšikovia doslova bombardujú Willa Smitha, chcú vyjadrenie. „Vieme, čo si urobil, priznaj sa!“ napísala istá Karen. „Ako? je to tvoje dieťa. Ako si mu to mohol urobil?“ pridal sa John a Pedro dodal: „Diddy je monštrum a ty nie si o nič lepší.“ Všetci obvinení však naďalej mlčia. 

ŠKANDALÓZNA párty P. Diddyho:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: P. DiddyJaden SmithWill Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu