Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Feldekovej NÁHLA strata manžela: Prechádzali si KRÍZOU... Menila aj zámok na dverách!

Katarína Feldeková s manželom Zobraziť galériu (2)
Katarína Feldeková s manželom (Zdroj: Facebook RS)

BRATISLAVA - Včera poobede obletela Slovenskom smutná správa o smrti manžela Kataríny Feldekovej, Richarda Šimurku. Odišiel veľmi nečakane... Manželmi boli s Katarínou 3 roky, no randili až 10. Ani medzi nimi to však nebolo miestami ružové. Prechádzali si krízou!

Katarína Feldeková sa za hudobníka Richarda Šimurku vydala v roku 2021. Svoju lásku spečatili po 10 rokoch randenia. Ani ich manželstvo sa nezaobišlo bez krízy. Prekonávali ju minulý rok. „Vymenila som zámok na dverách... Máme veľký problém, ale momentálne netuším, či ho vyriešime. Nechcem o tom zatiaľ hovoriť,“ vyjadrila sa pre denník Nový čas v minulosti.

„Konečne mám čas zaoberať sa sama sebou. Svojimi chybami a tým, čo musím spraviť, aby som pomohla nielen sebe, ale aj človeku, ktorý si doteraz nevedel pomôcť sám, lebo som mu svojou láskou, starostlivosťou a svojím strachom nedala tú možnosť,“ ozrejmila Katarína, ktorá s manželom prežívala v tom čase neľahké obdobie. „Nechcem zachádzať do podrobností. Možno raz, keď sa moja duša zahojí,“ dodala na záver.

Jej manžel, Richard Šimunka, navždy tento svet opustil. Informovala o tom Katarína prostredníctvom sociálnej siete Facebook.  „Riško nám hrá žiaľ už z neba. Dnes ráno odletel. Už sa nikdy trápiť nebude. Ďakujem za každú sekundu, ktorú som s ním strávila. Vďaka Riško, že si sa obetoval a vzal si si ma za ženu. Nikdy ťa neprestanem milovať," napísala. 

Viac o téme: SmrťKrízaManželKatarína Feldeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu