Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Hviezda Titanicu OPÄŤ NAHÁ pred kamerami: Prestala cvičiť, aby mala správne tvary!

Kate Winslet FOTO VNÚTRI! Zobraziť galériu (2)
Kate Winslet (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Kate Winslet (49) je známa svojim pozitívnym prístupom k nahým scénam vo filmoch. Jednu si strihla pred 27 rokmi aj v oscarovom Titanicu a... Ani tesne pred 50-kou neodmietla ponuku na sexi zábery. Kvôli úlohe v novom filme dokonca prestala cvičiť, aby mala správne krivky!

Galéria: Kate Winslet

Kate Winslet je snom každého režiséra - bez problémov sa totiž pred kamerami vyzlečie. Má však na to zaujímavý dôvod. Vraj vyzerá ako bežná žena, nemá dokonalé prsia, má krivky a dokonca aj celulitídu. „Ak toto ženy akýmkoľvek spôsobom povzbudí, je to úžasné. Na hlbšej, podvedomej úrovni je to jeden z dôvodov, prečo som svojmu hlúpemu ja dovolila byť taká nahá na obrazovke,“ prezradila v minulosti.

Jej najznámejšou nahou scénou je tá z filmu Titanic... Vtedy mala 22 rokov. Aktuálne má takmer 50 a ponuky na odhalené scény stále prijíma. Hore bez sa objaví aj v novom filme Lee o bývalej modelke a vojnovej fotografke Lee Millerovej. Ako prezradila, pre príbeh sa nadchla po tom, čo jej priatelia poslali slávny ak Nahá ohnutá.  

„Toľkokárt mi poslali konkrétne tento obrázok s tým, že im môj zadok pripomína ten z fotky. Som na to veľmi pyšná,“ priznala herečka, ktorá vraj kvôli úlohe vo filme prestala aj cvičiť, aby sa jej krivky čo najvernejšie podobali tým, ktorými sa hrdila slávna fotoreportérka. 

Hviezda Titanicu OPÄŤ NAHÁ
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kate Winslet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu