Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Nočná mora na dovolenke: Agresívny kuchár napadol dôchodcu kvôli kritike jedla, muž utrpel vážne zranenia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

IBIZA – Španielska polícia riešila kuriózny prípad. Kuchár v jednej z reštaurácii na ostrove nezvládol kritiku zákazníka a fyzicky ho napadol. Muž utrpel vážne zranenia.

Podľa britského denníku Mirror mal konflikt začať upozornením, že 72-ročný muž, zákazník reštaurácie nedostal jedlo, ktoré si pôvodne objednal. Po tejto informácii ale nastala pre staršieho muža nočná mora. Čašník kritiku odovzdal v kuchyni, odkiaľ sa vyrútil agresívny kuchár.

Marek Krajčí o nemocnici v Bratislave (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

„Pristúpil k stolu, kde muž jedol, začal kričať a chovať sa veľmi agresívne. Keď pristúpil k staršiemu 72-ročnému mužovi, silno do neho strčil a zhodil ho na podlahu. Pri páde muž narazil na operadlo stoličky a utrpel tak ranu do chrbta a krku,“ uviedol hovorca miestnej polície.

Kým nemecký zákazník ležal na zemi, kuchár mal chytiť do rúk jedlo, hodiť ho na zem a muža začal verbálne urážať. Starší muž tak z reštaurácie zamieril rovno do nemocnice, kde mu oznámili, že utrpel iba pomliaždeniny a jeho stav nie je vážny.

O niekoľko dní neskôr sa ale mužovi stav zhoršil a tak ho rodina odviezla do nemocnice znova. „Musel podstúpiť operáciu, pretože v hrudníku mal dve krvné zrazeniny, ktoré mu spôsobovali komplikácie s dýchaním,“ dodal hovorca. 37-ročný muž, kuchár v reštaurácii tak skončil v rukách polície a je podozrivý zo spáchania trestného činu ťažkého ublíženia na zdraví.

Viac o téme: DovolenkaReštauráciaTuristaKuchárHospitalizáciaIbiza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu